Thursday, July 15, 2010

KEZUTAN!!!!!!!

ni lah kezutan yg aku dpt mase mula2 aku jejak uum mase sem1 dulu...
pergh,aku x suke gile kat bdak ni..dya ni mpp kt skola f6...
sabor jelah,aku ni mmg anti-pengawas..
dak ni salah sorg mangsa aku...huahuahua
kezutannye,minah ni jd roomate aku...
nk nanges aku ase time too..
sbb aku taw minah ni agak baek,aku pulak agak nakal...
hehehe...
the truth,aku amek mase nk kenal dak sorg niyh...after a month,bru la aku accept bdk ni...
tp x sepenuhnye la...lpas h1n1,bru la aku baek ngn dya...
mase sem2,aku rpt giler ngn minah ni...mane2 ngn dya je..
even kteorg bz,kteorg still spent time mkn same2,tgk cite pkol6 kt tv3 same2...
tp,kezutan yg aku dpt mase sem3 ni lg best..
nk luruh jantung aku...
aku menjerit sakan mase dpt kejutan ni,,,
roomate aku da bertukar...menjerit aku kt proton kesyngn ni,,,,
da la roomate aku jr..sabar je aku..
ni sume sbb minah ni join pro-sahabat n kerohanian...so dya kene tukar bilik..
utk mendidik jr..itulah tujuan utama..
rmai da yg sabarkn aku sbb aku tekad nk tkar roomate...
tp lpas beberapa hari...
jeng jeng jeng!!!!
roomate aku ckp dya SUKA n SELESA ngn aku,...
nk menangis aku..huhuhu...
dya wat aku bersalah n x jd aku nk tkr bilik..
lg2 lepas dpt kata smgt dr abg aku sorg too...
i'll accept da fact....
welcome my new roomate...n gudbye my ex-roomate...

p/s: DIA@MINAH yg dimaksudkan adalah wahida binti baderi...
my ex-roomate...
xtually aku sedih bile ungkapkan ex-roomate...
wahida,aku syg kau even aku selalu buli kau..
mungkin to care aku bina kemesraan dgn kau..
aku mnx maaf byk2 lau ku de wat salah...

0 kejicacimaki: