Friday, April 23, 2010

my beloved b0o0o

seriously aku ckp aku rindu sgt kt b0o0o0 aku...da lame aku x dpt bersama ngan b0o...sory b0o sbb xdpt nk manjakan b0o...sbb tgh bz dgn final skrg....bkn xnk antar b0o g clinic tp xde mase..b0o,nnt tqah antar b0o g clinic n akan rawat n manjakan b0o semula mcm dulu...jgn shakiwt2 da taw...miz my b0o so much...
ni la b0o kesayangan aku....3years aku ngan dya..manjanye kau erk..haduiiii

Wednesday, April 21, 2010

CeRiTa Ttg sEbUaH kEhIdUpAn.....

pergh post xleyh blah...citenye cmni....tgh syiok2 aku STUDY FB,roomate plak stdy falsafah perniagaan dan kewangan islam,terbuka la topik cmne gurl punye attitude bile first time date...hahhaa..lucu mmg lucu...aku plak boleh x lyn fb,roomate n mmbr leyh ttp buku nk join sekaki...sabor jelah....antara tips2 yg diberikan oleh yg berpengalaman,SHAEERA n aku n WAHIDA mendgr smbil memberi komen....
antara TIPS yg shaeera bg:
1.be YOURSELF(maksudnye: pkai pakaian yg menunjukkan diri sendiri0hehehe
2.kaki jgn TERKEPAK(itu menandakan anda bushan bangat)
3.time MAKAN(jgn order burger,kek coklat,makanan BERLADA sume jenis sup jgn dilupakan(tujuan:supaya anda x malu)hahahaha) 
4.LAYAN JE(mean layan je pe yg dya ckp tp berpada2 la..n kuarkan pendapat..(jgn byk ckp mende yg terlalu merepek..utarakan sedikit fakta yg membolehkan anda berdebat(ni pndpt aku)) 

sweet couple...n suke ati la aku nk ltk pic kucing ni..hehehehe

TeNsi0n NyE $tuDy MaNagEmeNT niyH.....

aku pening btol la stdy mgmt niyh...fenin nyeh bukan mahin...letyh nyer...aku ni selg x dkt tarikh nk exam..bkn nk stdy btol2...sabor jelah...td bru amek pastyear dr fadhilah,pergh....tgk soalan cm..hmmm..xtaw la nk ckp....slama ni blaja dlm kuliah,bm tp slide english...so byk tgk meaning n term in english...so fenin bertmbh2....xtaw la mcm mne exam sabtu....NEVER SAY NEVER!!!! 
ni lah jd pd aku bile da khusyuk sgt study..sabor jelah..nasib bek pakai spek yg thn lasak..kalu x bape ratus kali la aku tukar spek n bape ratus kali jugak la mak aku babbling...hahaha..maap ye mak...

Tuesday, April 20, 2010

pasarmalam MAS

pergh...aku beria la xnk mkn kt cafe proton arini semata2 nk poie p.mlm kt MAS...tp hampeh...perabih duit..beli la pulut sambal(rm1),keropok(rm1),laksa(rm1)...tp yg x sedapnye pulutnye basi,laksanye pun hurmmmm..tu jelah leyh ckp kan...sabaw jelah....baek aku g p.smlm perwaja..lg best..biaq la jauh pun....HANGAT JE RASE NGN P.MLM DPP MAS....

suka-suki

 td belek2 blog org....pastu jumpe la lurve ni...shuke nengok nyer....yelah..diri msih blom berpunya..so suke la tgk lurve2 ni..tp btol ke..pompuan bile da umo 25 ke atas dipggl andartu????masih tertanya2....

open your eyes by maher zain

 aku suke dgr lagu2 maher zain..tenang je jiwa bile dgr...xtaw la nape..myb sbb lagu dya lebih pd Allah...aku suke lagu ni....t aku upload vid yg laen....layan yg ni dulu k...

xtaw nk post mende...

xtualy tension la stdy management ni....pening je soalan dya..aku pun xtaw la mende nk jwb..carrymark tuk mgmt 30/50...insyaAllah usaha sikit je lg..boleh la dpt result yg ok....
ni la yang jd kat aku sbb tension...huhuhuhu

today is my besday

arini aku lahir....chumelnye aku..hehehehe....xtaw la nk post ape..nnt nk upgrqde pelan2....jumpe lg nnt yer...