Tuesday, September 21, 2010

kenangan ku di bulan syawal...

aku rase syawal kali ni agak berbeza dlm hidupku....
x same mcm thun2 lepas....
balik cuti bkn ngn tgn kosong..byk lect lepaskn dgn beban..
bukak2 sem tros midsem..harunye la...
tp aku x amek kesah..aku tgglkn sume beban aku..
aku tgglkn kat gate uum mase aku kuar uum aritu...
t aku kutip la balik...
rase penat sgt2....aku balik 2 2 kg aku...
last day pose until raya ke3 aku di kuala terengganu...
destinasi raya aku kek trgnu kek pulau sekati..
ni pixcanye...
pg2 lagi da kene shoot balik kuantan b4 blik jerantut....
raya kt trgnu biasa2 aje..x meriah sgt.
x rmai sedare yg raye trgnu thun niyh...
raye ke3,b4 aku shoot blik jrntut dr kuantan..
aku g 2 umah terbuka..terbaek la..
sumbat lg mcm2 dlm perut aku niyh....
da smpi jerantut.lepak2 je..esoknye baru la p beraye.
destinasi bndr jerantut n pulau tawar...
ni pulak pixca kek umah aki nasir
mmg keje aku berjln je sepnjg raye ni...x melekat ek umah langsung...

selamat hari raya aidilfitri

masih belum terlewat utk aku ucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
kpd sume...raya ni tiada masa nk update...
ni pic family aku..termsuk my atok..
huhuhu...yg xde dlm pic my big bro..amer n afiq....

Saturday, September 4, 2010

yeye...SYAWAL datang lagi....

balik kampung..ooohhhhh..balik kampung...
pergh..jenuh aku duk 12jam dlm bus....
lame sungguh itu bus....
sambil2 layan lagu ini...
wah..meriah sungguh..xsabor nk blik kg pulak..
yeeeehaaaa...
mggu dpn balik terengganu