Saturday, January 29, 2011

dialah kawan,teman dan sahabat....

ni entry sambungan....
aku wat entry ni special for him la....
aku x kesah la ko bace ke x..(dlm hati berharap ko bace la entry ni)
hehehehe(ketawa girang)....
juz wanna say thank to him bcoz alwaz be my side when i in trouble...
when i happy or sadness(tacink babe)
(tetibe lak aku skipping speaking plak)...
ko baek ngn aku dude...even kite baru kenal...
ko x teragak2 nk wat aku jd kawan baek ko....
(kawan,teman dan sabahat sahabat)...
aku terima ngan ati terbuka...
bukan senang nk cari sahabat...tol x??(Sape sokong???tekan like kt post aku ni....
(hehehe(ketawa sambil tutup mulut))
kawan leyh je nk dpt dlm 1000...
tp nak dpt sorg sahabat pun susah...
tp persahabatan aku dan dia x mcm org laen..
(kami berahsia utk mengelakkan perkara x diingini(ape dia,biarlah rahsia(nyanyi cm lagu siti tu au...))
aku saje je letak pixca ni...
sbbnye,kat umah kwn aku ni de rabbit atau pun arnab(dlm bahasa melayu)...
hehehe....
malas da nk merepek...
ckup la sampai sini....

p/s: ko ttp sahabat aku dunia akhirat MY KEREMPENG... 

0 kejicacimaki: