Monday, January 17, 2011

pusing-pusing sekitar PERLIS

assalamualaikum semua??(baek korg jwb salam aku ni)
ape kabar??? mesti shat an??
yg x sihat to..cpt2 la mkn ubat....
ari ahad baru ni,bersamaan 16jan2011...
hari keputeraan sultan kedah..
so aku nk wish jugak la walaupun da terlewat sehari...
so..ari smlm kompem2 la cuti umum utk negeri kedah....
so,dgn senang hatinye...aku pun ikot la mely(partner aku)..
mesti korg x kenal an..
pic dya ade kt sblh ni...
tgk la...(lau malas,xtaw la nk habaq cmna lg)hehehe...
aku ngn mely deal mau bgun kol 9og utk memulakan journey kami di perlis..
utk pengetahuan korg,mely ni duk perlis(kt beseri)..
korg taw x??lau xtaw..google map la erk..
aku nk terang pun xtaw...
huuuu..aku da mula merepek..
mula2 aku p padang besaq,
tp xdak la gambar...yg aku leyh tunjuk..
ape yg aku beli..
ni dia....
tadaaaaaa....(terkejut x???)
(baek korg terkejut)(hahahaha)
ni la yg aku beli...
besaq x kasot ni???besaq an...besaaaaqqq....
xpa2...yg penting beg kasut ni unik...
seterusnye..aku meneruskan perjalan ke gua kelam...
ini dia pic nya...
hahaha..aku berada di lokasi...
JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK!!!!!
eleh..x takot pun...
ni lak gambor partner aku....
tadaaaa...ni la melly(tak tahan lg(kene nyanyi cm melly goeslow to tau)
kteorg xleh amek pic berdua..
cz kteorg mmg g jln2 berdua je...
sedih woo.....
seterusnye..
kami meneruskan perjalanan ke tasoh lake..
ni pun slh satu lokasi pengambaran jugak...
kem pink(tu pun lau korg tgk la)....
ni dya tmptnye...
menyorok(bahasa standard erk...bukan loghat utara)
di sebalik dahan pokok..
aku tgk da mcm lastik getah da pokok ni..
hahaha...
ni pic kami berdua...
waaaaaaaa....panjang nor entry aku kali ni...
lau korg busan..
aku mintak maap la yerk..
heehehe...
k la..wa chiow skrg...
tata...salam...

0 kejicacimaki: