Friday, February 4, 2011

diz entry to my bff (incik KEREMPENG)

aku mulakan entry ni dgn gambor...kenapa???
saje..suka suki aku la..blog aku an..
bkn blog org laen..
korg jgn la salah anggap lak..bukan la arnab ini INCIK KEREMPENG..tp yg bg mkan si bibit ni la INCIK KEREMPENG....siapa dia???BIARLAH RAHSIA(bace to,wat nada cm lagu biarlah rahsia siti nurhaliza to erk)....sebenarnya,entry aku wat utk incik KEREMPENG ni,semata2 nk mintak maap ngan dia..aku ase aku wat salah ngn dia...aku ckp aku sahabat dya..tp seolah2 aku x phm keadaan dia(wajah sedih).....
mesti tertanye2 an pe salah yg aku da wat??(korg x tnye pun aku x heran)...nak cite gak..nak cite gak...(muke excited pulak)....hehehe(gelak x bersalah)....
baru2 ni an..aku cuti midsem(semggu au)....so kompem2 la aku balik naek bus...tp aku de mslh besar bile naek bus ni....aku x reti nk tdo dlm bus..bukan ape...aircond dya terlalu sejuk...x thn aku(gigil jer)....so..tiap2 kali aku balik,incik kerempeng la yg akan temankan aku...tp baru2 ni,dya janji nk temankan aku...tp dya balas msg aku lambat2 je...so aku pun ilang la mood nk msg...padahal,aku byk giler mende nk story ngan dia,....
pastu,esoknye,lepas sampai,aku x msg pun dya gtaw yg aku da sampai...even dya tnye aku..sbbnye aku tacink la...aku pun xtaw nape aku tacink...last2,aku gtaw gak dya aku tacink....dya ckp,bile da abis tacink,gtaw dya...dya nk biaq aku cool...hehehe...baek punye shabat erk....aku tacink pun jap je...
ptg to,kteorg gayut(ckp fon au,bukan gayut kt pokok)....aku xtaw pe yg kami borak..last2 dya gtaw ape yg dya wat smpi dya xleyh tmnkan aku mase aku balik....
pergh..x kusangka(terkejut manusia aku)....xpenah2 dya marah,tibe2 aritu dya marah(tp bukan marah aku la)...dya luahkan mcm2 kat aku....baru la aku taw pe mslh dya...
to INCIK KEREMPENG,aku doakan ko dpt harungi sem ni dgn tabah n ko dpt ape yg ko inginkan....and,aku nak ko taw,aku ttp ade ngan ko,waktu ko perlukan seseorg utk luahkan ape yg ko rase...
aku sanggup pinjamka telinge aku ok....dah la..cool down erk....

p/s: semoga ko dpt ape yg ko nak..
aku doa dr jauh je....
^_______^

0 kejicacimaki: