Tuesday, February 8, 2011

sape nk famous amos???(angkat kaki)

assalamualaikum semua(mcm prof izi tu)....entry yg aku wat ni bukan la aku nk bg korg cookies famous amos pun lau korg angkat kaki....hihihi(jgn mare)....aku wat entry ni sbb aku terbukak la satu blog...blog incik adam haiqal (sweet gitu name dya)....

incik adam haiqal ni nak buat bloglist..so aku yg masih yg newbie dlm dunia blog ni,teringin sgt mau join....biaq org sedaq nor akan kewujudan blog ceq ni(tetibe lak skipping speaking utara)...
dia bahagiakan pd 3 kategori..korg nk taw x???(baek korg ckp nak taw).....ni kat dya erk...:
1. FOFULAR
2. TERKEMAS
3. BLOGGER ACTIVE(aktifkan dirimi(cm iklan hotlink dulu2 kala))

syarat-syarat n terma(pandai2 je aku tamboh terme teh) mudoh je...xde la hard core sgt....aku cube la wat yg terbaek....ni hoh syarat2 nyeh...:
1. kene wat entry ringkas pasal kewujudan BLOGLIST adam haiqal
2. sape yg nak join,haruslah MESTI aka WAJIB active...
aku ni xdela aktif sgt..tp sbb nk join..
aku akan aktifkan diri aku yg masih berjinak2 ni....
3. pehtu,aokme sume kene la folloe kek sini...klik tau.jgn KELIP pulak....

so,sampe sini la dulu.....

0 kejicacimaki: