Friday, February 11, 2011

wajadiri ipta kali ke-4

baru arini aku nk update pasai KWD(karnival wajadiri) PSSCM peringkat IPTA kali ke4 yg diadakan di UPSI atau name yg panjang(terasa malas nk menaip tp aku taip juagk...(so aku rajin erk) UNIVERSITI PERGURUAN SULTAN IDRIS.....
sedikit sebyk pasai pertandingan ini..wahh...seblom den terlupo,KWD ni diadakan pd tarikh 18/12/2010(punye la lame tp bru nk update)...ish3(geleng kesal)..ok2..back to da normal(ape aku merepek ni???)....ok2...tournament ni ade 4 kategori....sume yg terlibat kene wat 4 kategori ni..(aku lupa da bape ipta/ipts yg join..tp byk r jugak)...tiap2 kategori ade keunikan dya sndri...tp an...tp an..tiap2 kategori ni kejap je..yg pasti aku taw,dorg yg duk wat persembahan to..mesti ase lame giler kan duk kat map to...lalalala.....
malas nk menaip pnjg2..ni aku sertakan dgn gambor...lau nk tgk gambor BESOR kene la klik(plzzzzz jgn malas au)....

korg mau tgk pixca an...silat sila la klik yg strosnye...



ni peserta dari UUM(universiti terchenta den la)....
tmpt den menimba ilmu selama 3thun(pdhal bru nk msuk 2thun)...

siyes,den x igt ni kat bape..
aku maen tangkap je gambor time...
ape2 pun korg best do...

ni lepas dorg da abis persembahkan 4kategori..
sian dorg..xde rest pun...
3jejaka yg pkai baju batik tu..
adalah ydp,mantan ydp n nydp....
masing2 tunjuk skill....

last but not least...
saje je letak pixca ni..
as prove aku ade la kt tmpt kejadian....

p/s..sampai sini dulu...
walaupun team uum x menang..
korang da buat yg terbaek..
korg tetap pemenang di hati aku..
caayaaaalah babe...

0 kejicacimaki: