Friday, March 18, 2011

aku di Tag oleh MJ not Michael Jackson

nak ucapkan infiniti kasih terima(bace dari blkg) kamJ not Michael Jackson kerana mentagkan sy...
muahahahaha....ok2...

dlm tag yg mj tag teaqah tu an....dya ckp an..cya ckp an..dya ckp an...
teaqah seorg yg lincah n cilik...(yeke??)
yelah agknye..kite xpndai diri kite sndri..
ape yg dilihat,itu la gamoknye,,,,

1 - Adakah anda rasa HOT ?
of koz la kan...sbbnye aku jwb tag yg diberikan pagi2 ni....(tp septotnye pg mst la sejuk)...
argh..pedulikan sume tu....aku rase HOT sbb aku tgh pekena MILO panas...

2 - Upload wallpaper lappy/pc


3 - Cerita pasal gambor....
aku rase gambor ni ayu sgt kot...
hahaha..dats y la aku letak kt desktop...
suke ati aku la..laptop aku an...
muahahahah
byk giler kn words yg de kt desktop...
itu sume adlh segala asgnmnt yg ade utk sem ni..
senang ltk kt desktop...xyah susah2 nk cari...
hehhee....

4 - Bila kali terakhir anda makan ayam?

x pst la...asenye semggu yg lepas..
n bile jwb tag ni...ase nk mkn ayam je lunch nnt...boleh cmtu???

5 - Lagu terakhir anda dengar?

itulah sayang....(sbb tgh era)...

6 - Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?

hurm...x watpe pun..tgh tggu turn nk basuh baju(bsuh tgn ok,,bukan mesin)..

7 - Selain nama sendiri anda dipanggil apa.

a- iqah(ni family je)
b- iqa(ni yg spesis susah nk pggil tqah)
c-debab (tp sorg je leh pggil aku debab)

8 - Tag 8 orang .


9 - Siapakah no 1 yang anda tag

dia adalah my cousin....sgt2 rapat..da mcm kakak sbbnye aku xde kakak...

10 - Katakan sesuatu tentang no 5 yang anda tag

dya jenis yg konpiden..aku suke bile bukak page dya an..mesti ade perkataan ni..
GOJES!!!!

11 - Orang yang ke3 ditag berhubungan dengan siapa

dya berhubungan ngn abg angkt sy yg sy kenal since f3...IZZUAN RAZAK

12 - Bagaimana dengan no 4

dya kawan blog..xtually bru je follow..n slalu gk bw kt dya....

13 > Pesanan buat no 6

belajar sungguh tau....chaiyok2

14 - Kata-kata cinta buat no 2

hahaha...ni nana..mende erk kata cinta nk bg kt dia...hurm..
kang kate aku les pulak an..
ni kata cinta aku kt dia..
weh,bile nk belanje ABC???

15 - Adakah no 7 dan 8 mempunyai persamaan

dua dua yg aku tag ni gurl...^______^

16 - Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang ditag di no 1

suke masak,suke makan,suke jalan2,suke shuping time YES,selalu ajor aku pakau tudung...
hahaha..org slalu folow kwn,aku folow kazen aku yg sorg ni...

17 - Persamaan antara lembu dan kambing

berkaki 4,berEKOR,boleh dimakan...
aduh..lapor la pulak(da la aku suke mkn kambing)...

18 - Perasaan ketika menjawab tag ni

sabor jelah...byk sungguh nk kene jwb...

19 - Adakah anda tahu Rizman itu sengal ?

sengal la kot...xtaw la sape dya ni..hihi..MAAP...

20 - Gay or Les ?

aku GAY sbb aku ni straight ok..suke kpda kaum ADAM...

0 kejicacimaki: