Tuesday, April 5, 2011

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

ni 1st time aku join contest...
hope menang la an..hehehe...
saje2 je join ni...
sbb sgt2 busan ba skrg...nk update,xde idea langsung..



SYARAT-SYARAT 
1) Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sbb mudah nak bg hadiah 
2) Follow blog nih<tuan yg buat kontest ni> sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti 
3) Buat 1 entry anda join contest ni dengan tajuk "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin" 
4) 
Letak banner picture kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni 
5) 
Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya 1 gambar SAHAJA 6) Tag 4 org rakan anda yg aktif, pastikan mereka tahu merea diTag

7) Tarikh tutup 11.59PM pada 23 April 2011
8) Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin


JENG JENG JENG!!!!!!
ni pic yg aku pilih mau letak..huahuahauha...
siyes malas nk edit..huhuhu

HADIAH :
Hadiah berupa wang tunai untuk 3 pemenang terbaik
Brp??Mana leh ckp..Misteri la =)
(sbb ramai yang ckp hadiah wang tunai paling bernilai..boleh beli mcm2)

aku nak tag 4org ni...siapakah???

0 kejicacimaki: