Monday, May 30, 2011

dgr n bace boleh,percaya jgn,kaji dulu...

bru2 ni isi SR haram an....aku xtaw la...
tp siyes,sikit pun aku x caye..sbb skrg ni...senang sgt duk post mende2 mcm tu...
bknnye dikaji dulu...nk jatuhkan org ni mmg mudah je....
mase aku tau pasal SR haram sbb ade DNA babi,sikit pun aku x percaya..
xtaw nape....mungkin DIA yg gerakkan hati aku supaya jgn percaya...
tibe2 arini...aku jumpe artikel ni pulak...sila baca ye kawan2.

nape aku wat entry mcm tu???sbbnye,aku tgk org skrg ni....cpt sgt menyebarkan sesuatu(myb dgn niat nk menjatuhkan org len)..tu lantak dia la...itu urusan pihak tersebut dgn ALLAH..sbb lau x btol mende tu fitnah an...free ja dpt dosa...besar lak tu..bile la nk insap...dorg gune medium FB sebgai tukang sebar...mmg btol la care dia tu sbb akan wat org len post ende tu jugak....pastu tersebar la an...tahniah..gudjob pd mereka yg wat kerje mcm ni...yg aku geramnye...nape la tukang bace tu,sblom sebar2 kt wall korg dlm fb tu....x kaji dulu..hamboi korg...cepat sgt percaya...ape da hebat sgt ke nk pertikai suma benda tu.....lau korg sebar...korg pun sama sebar fitnah..INGATLAH!!!! AL-FITNATUL ASHADDU MINAL QATLU(FITNAH TU LEBIH BESAR DOSANYA DR MEMBUNUH)...kan x pasal2 dpt dosa memfitnah....pd yg tukang rajin nk sebar2 mende tu sume,x kesah la isu ape sekalipun...sblom sebar,korg kaji biar abis dulu..ini,,korg xtaw,korg post...lau xtaw,tnye.....ok lah..panjang da bebel ni....
nak p mkn la petang ni..sedap la pulop....

0 kejicacimaki: