Saturday, May 14, 2011

kau sentiasa dihatiku......

assalamu'alaikum w.b.t utk sume readers TERSAYANG....
kali ni bkn la entry pasal isu smasa ke,mknan ke ape...
tp pasal someone yg ttp akan ade dlm hatiku....
walaupun dya xde depan mata aku mulai sem dpn dan strosnya....
dya ni senior aku kt UUM TERCHENTA...
aku kenal dya since sem1.....time hari hope..
tp kenal mcm2 tu je..x amek port sgt...
malumla,,dya senior an....
aku kenal dia ni dlm persatuan.....
since aku sem2,aku slalu balik ngn dya lepas trening...
sbnrnye,mase aku msuk persatuan ni,,,,
aku btol2 xde kwn....xde org pun nk join same ngn aku..
yg rmainye,budak2 ko-k..
dorg sume da kenal...
aku x rapat pun ngn dak kelas aku....
aku slalu balik sorg2 lepas abis trening..siannye kat aku..
tp tulah hikmah aku balik sorg2 tu....
aku kenal ngn akak ni...aku slalu balik ngn dya + senior sorg lg....
n smpi la ni aku baek ngn dya...
dya jage kelas yg aku join tu dr sem1 until kami sume amek test..
siyes,4 sem bersama....
mustahil aku x terasa kehilangan dya an...
dr t aku duk guna DYA...tp siapakah DYA yg aku maksudkan....
ni aku tunjuk beberapa gmbr aku ngn DIA...
hehehehe....
-
-
-
-
yg berbaju biru turqoise nilah empunya diri...
NOR AQILAH BT MUSA nama yg diberi....
nk je upload gmbr kak qilah byk2 tp kelajuan serindit uum tdk mengizinkan....
TO KAK QILAH....
cmne erk nk luah...ish...x sanggup asenye....
ok la...1st of all..rase bertuah kenai ngn akak....
leh je nk share2 mslh ngn akak...
kite bersama selama 4sem walaupun kite btol2 rapat since sem ni an...
kite leh share2 cite n so on la....
akak trun trening utk USR kteorg....
akak berkorban masa akak utk kteorg...
masa bbq tu,sy syukur sgt masa tu sy tgh bz isi borang tu..
so x amek port ape akak ckp...
tp sy tau akak nk nanges..siyes sy x sanggup nk dgr masa tu..
n masa sy rushing nk balik...sy ttp cri akak cz nk salam akak..
akak taw x,masa tu,sy larikan muka sy dr akak sbb mata sy da berair...
sy xnk mengalir airmata dpn akak...
n mase studyweek ni,sy balik,xde mase ngn akak..
tp xpe,akak rmai adek laen yg akak leh abeskan masa...
ok la kak...smapi sini jelah...
sy nak akak tau,walaupun akak xde kt sini da...
akak ttp ade dl hati sy...
doakan kejayaan n adik2 akak kt sini....

p/s: tgh nanges time wat entry ni...
dats y xleh nk describe byk2...
SAYANG AKAK QILAH SGT2....

0 kejicacimaki: