Saturday, May 14, 2011

ni khas utk musuh aku....

wah...utk musuh pun aku ade wat spesel entry...
hebat KAU kan...
hahaha....ko mmg musuh aku...
aku xtaw la nape dr sem1 sampi pertghn sem3,
aku BENCI gile-gile kat ko...
siyesly,mmg aku xtaw nape aku benci ko..
even korg 2 xwat salah pun ngan aku..
tp membuak2 la perasaan tu..
nk tgk korg pun,aku menyampah nk mampos hidup...

ish3..sian korg kan..
xpasal2 je ade org benci kt korg even korg xde wat salah ngn aku....
wah2...kte mula rapat mase dinner graduan under kak ieda an...
ko kene jadi lelaki kamera cameraman...
mmg tu pun keje ko dlm persatuan an...hehehe..
since kte baek tu...aku xda malu da nk interprame dlm cam ko tu...
pastu aku igt lg..mase majlis potong..
aku confess kt korg yg aku BENCI korg gile2 la...
TAPI.......
korg pun rupe2nye BENCI jugak kat aku...
LOGIKA la kite ni saling x suke..
rupenye2 kite saling MEMBENCI....
nilah musuh aku dr sem1 smpi sem3....
aku perkenalkan mereka yg menjadi musuhku....
yg memandang lensa kamera yg berbaju biru pekat sikit tu..
nama yg diberi ABAND ADI FAIZ ZULHUSNI B. ABANG ALI....
org SARAWAK....dya last sem kt uum...hurm..sedihnye la...
dya futher sem 7 n 8 at IPG PENANG....
dya dak TEYL....
same goes tu musuh lg sorg tu...
namanya, NIK MOHD FAZREEN SHAH B AZMAN SHAH...
org pahang,same ngn aku....
ape erk aku nk describe pasal korg???
pertama sekali...korg mmg musuh aku...
n now korg shbat aku...
aku rase aku lg rapat ngn adi berbnding nik...
xtau nape....tp nik xmo la terasa2 na...hehehe...
ni korg da abis,aku sgt2 terasa ngn ketiadaan korg sem dpn..
korg happening dlm kelas kite..
dak kelas kite rmai yg senyap dr bising...
nnt sape nk amek gmbr aku da...
aku nk korg janji, bile kteorg wat prog besar..
cm sem dpn an ade 3 prog..
so,lau korg free,,,aku mnx sgt,korg dtg la...
kite jumpe semula time konvo.... au...

p/s: gonna mis u guys.....

0 kejicacimaki: