Friday, May 20, 2011

nk join bloglist abg teror:tanah tumpah darahku


ni first time aku join bloglist ni...hope masih ade kesempatan la kan....
mudah je nk join..kene jwb beberapa soklan yg diutarakan oleh abg teror 

1. dimanakah anda dilahirkan????
-kuantan tnh tumpah darahku.....

2. dimanakah anda dibesarkan????
-masih dikuantan(selama 18thun)

3. negeri pilihan anda utk dimasukkan ke dlm senarai bloglist abgteror???
-kedah(dgn bangganya)

4. ceritakan sedikit memgapa anda memilih negeri tersebut???
sbbnye erk...jap2...mau pikir(Saje je ni)...ade beberapa sbb...
1. kerana disini tmpt ku menimba ilmu utk 3thn(skrg bru nk msuk 2thn) ni...
2. sbb pd aku kedah ni sgt2 istimewa(Walaupun rmai je ckp kedah xde ape)
3. sbb byk yg aku dpt sepnjg berada di sini(x bermaksud aku x bersyukur dgn ngri sndri)
4. kuantan ttp dihati,tp kedah istimewa pd aku.
5. sbb aku rase aku akan sedih bile tgglkn bumi kedah after abis belajar nnt..

0 kejicacimaki: