Saturday, June 25, 2011

[ Contest # 4 ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

KELIK SINI utk ke tapak semaian yg asli yer....
arini nak join contest..selalu join GA je kan...harap2 ada luck even tarikh tutup lmbt lg..hade haku kesah???belog aku kan..aku punye suke la..lgpun best ape..x dpt menang..dpt jumpe ngn blogger2 laen..tu lebih bermakna..^_^ so bermula la..lau korg nk join..sile kelik kt caption utk gmbor tu erk..^_^

dari kiri: aku,una n syie...psssttt...(dorg ni frelance mudel)

gambar pertama yg diupload utk bhgn ke4 kontest dr putera a.k.a PRINCE ni....2 org ini mmg besties plus smarties aku sampai mati...xde dorg ni..ase separuh jiwa aku pergi la..alamak..terjiwang lak time2 nk wat cite ni...hehehe..hade haku kesah???belog haku kan....gambor ni...diambil oleh mus or azami...aku mmg x hengat...lokasi gambar ni diambil di kotak merah a.k.a REDBOX....sape yg mulut karok mmg tau la ini tempat...yg besnye..kteorg karok dr pkol 6ptg smpi pkol 3pg..agak2 abis x sore kteorg??lu pikir la sndri..^_^
tmbah lg sorg...laki tu azami...pakwe syie..^_^..
time g karok ni..time kteorg sume tgh cuti sem..n dan2 pulak time ni fifa tgh hangat kan...so lpas abis karok..layan bola pulak..lepak kt mama..mengantuk den masa tu..balik umah mmbr dlm pkol 5.30..haru2..
dr kanan pulak: ilah,aku,una
mkn je keje kteorg 2 ni an....mane x jd gergasi dulu2 kala....(sungguh hyperbola aku ni)

ni pulak masa reunion skolah rendah...tmbh lg sorg..ilah...ilah n una aku kenal dr dajah1 smpi la skrg..siyes..x tipu doe...^_^..time ni wat kat pantai balok kot...yelah2..dgn yakinnye kt pantai balok...best la jugak...
ni melly gofast...hehehe..besties kt uum
minah ni mmg sgt kejam la ngn aku..walaupun aku besties + smarties dya..tp dya sanggup nak bunuh aku dgn berperikemanusiaannye....hahaha..jgn mare ye melly GOFAST...(aku x kesah korg ternampak,tertgkmterlihat aku punye sparetyre tu...da mmg CIK DEBAB kan..^_^)
ni pun smarties sy ni..^_^..dr kiri: kak.su,aku yg owez comel,melly go fast,n kak kila syg...
akak kilah merajuk ngn kteorg...cowie erk...xmo majuk2..x comel nnt
ni time aku,mely,surie,kak su,kak kilah berlibur utk menggembirakan ati kak kila yg semestinye kesedihan krna last sem kt uum...pasti merindui dia..^_^...time ni kami ber5 meronda2 perlis...driver terhebat mestilah melly gofast an...^_^....tp nak tau satu benda berani mati x..dah bermggu kami jln2..baru melly ni perasan lesen dya da mampos..ish3...sadis2...nasib baek x kene tangkap pak polisi masa tu...aku ni mmg cuak tgk pak polisi walaupun x buat salah..hehehe...lokasi pengambaran-chuping..ladang tebu...(panas woo tmpt ni)

satu2nye besties+smarties lelaki yg aku hade....nak tau name dya..tgk kat vest yg dia pakei
lokasi kejadian di ambil gmbor ni masa kt upsi...utk pertandingan karnival wajadiri(KWD) peringkat IPT..^_6....dya ni pangkat adek tp pemikiran dya sometimes mcm budak2 x matang tp bile matang,kalah pulak aku yg sememangnya lg tua dr dia...btw,dya still my adik kicik n besties aku...^_^

selesai sudah karangan dak dajah1 ni...menang x menang belakang kire..yg penting wa join babe...^_^

4 kejicacimaki:

cik najihah said... Reply To This Comment

gud luck :)

Shehan Ismail said... Reply To This Comment

anda mau rock? anda mau rock? hehehe.. [jambu maharaja lawak]. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/contest-3-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

TeAqArH said... Reply To This Comment

@cik najihah thnx najihah..^_^

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Shehan Ismail ha???haa??