Monday, June 27, 2011

GIVEAWAY: eqbalzack's fan page LOGO!

assalamu'alaikum w.b.t..jwb2...xjwb dosa...jwb dlm cite hati pun xpe...
memang cik debab tunggu GA dr EZ.....sbb masa review belog dya aritu..dya ckp kene tggu 27...
so today is da day...^_^..yehaaaaaaa.....


syarat-syarat penyertaan:-
1- korang kene foloe...aku rase better..kali pertama aku bukak belog EZ je terus aku terpegun and kompem-kompem la foloe kan,,^_^e adalah..jeng jeng jeng..."
2- copy banner EZ dalam belog korang tu...camno nak dapat code,sila la wat belog beliau okeh...
3- pehtu korang buat entry post yg bertajuk besornye "GIVEAWAY: eqbalzack's fan page LOGO!"

adiah-adiah dya bezt au..kompem tak rugi join..join pun free je kan..tapi bergantung pd luck korang...saksikanlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!

korang nampak tak benda alah yang putih suci ni???mesti terang dan nyata kan...

yang ni pun nampak kan..so menarik la adiah dia...^_^
sebelom aku terlupa...tak salah utk kita sama2 menyokong blogger-blogger laen.....selain dapat adiah(jika dpt,untung la),kite leh kenal-kenal n eratkan silaturahim...kan lebih elok mcm tu...arghhh...mula la nak membebel cik debab ni...okeh2...tarikh tutup penyertaan pd 10julai2011(midnite)... jangan gewdik-gwdik post pukul 0001....memang parah la..^_^ dan yang apling best...sape je yang join..dapat badge dr abg EZ ..... best kan..(baek korang ckp best..ugut ni)..hehehe
cikdebab mampu buat mcm ni je..memang kepala x seni pun..ni mane buat je..hasil usaha beberapa jam depan lappy terchenta....

9 kejicacimaki:

SheyPull said... Reply To This Comment

wow giler best...nak join la...:)

SheyPull said... Reply To This Comment

JOM singgah blog saya nak...wordless wednesday : jgn U turn la..kan dah cakap...

TeAqArH said... Reply To This Comment

@SheyPull lalala....jom la join...x kesah pun x menang..^_^

eqbalzack said... Reply To This Comment

salam..
finally jumpa link ni...
nice teaqarh...takde yg kurang...
abg eq akan link kat blog jap lagi...ok
terus email abg eq details; nama, alamat dan hp no...
email: eqbalzack@yahoo.com

TeAqArH said... Reply To This Comment

@eqbalzack teaqah dah email dah..^_^

dont ask me why?!? said... Reply To This Comment

ame singgah dari blog Eqbal Zack . waa , santek santek .

ohh btw , selamat berblog ya . jemput singgah blog ame juge . ;) and have a nice day ahead ya !

logorithm said... Reply To This Comment

All da best!

[U] GIVEAWAY: EqbalZack's fan page LOGO!

dwaty said... Reply To This Comment

lain dr yang lain gak...

TeAqArH said... Reply To This Comment

@dwaty thnx