Thursday, June 30, 2011

hari ke-4

assalamu'alaikum w.b.t..jwb2...xjwb dosa...jwb dlm ati pun xpe...
hurm..ari ke-4 untuk ape erk?? arini ari ke-4 cik debab puasa...kenapa??adakah sebab ade kaetan ngan ENTRY ini??? ohh...tidak sama sekali....ni ari ke-4 aku puasa sebab sekarang kan da bulan rejab..saje amek peluang ni...bukannya selalu kan....so sepanjang 4 ari ni..aku rase mewah sangat pulak time berbuka..padahal aku sorang je yang puasa..tapi time berbuka,dapat la makan sekeluarga....^_^
aku saje nak story pe lauk yang aku makan dari 1st day pose sampai arini..^_^..


ari pertama,mak aku tak masak sebab aku tak bagi tau pun aku pose..mak aku juz bawak balik makanan dari meting kat opis..tp tak sedap pun..tetap masakan mak jugak yang sedap..
ari kedua pulak, mak aku masak(Aku tolong okeh), gulai tempoyak ikan patin..pergh..kecur-kecur,pehtu aku pulak masak puding diraja....
ari ketiga pulak masak ikan selar kuning masak acar...yang ni aku biasa je..sebabnye,aku tak berapa suka acar,tp makan jelah...mak masak..sedap-sedap...
arini ari last pose untuk diz week..pergh...makan besar pulak arini....mak masak ikan patin stim, terung goreng, sambal goreng, abang aku pulak belanja ayam golek, aku pulak buat sekodok sayur(ni memang peberet aku niyh)....


jumaat until ahad memang tak puasa..sambung balik next week...jom kite same-same puasa okeh..^_^
ihsan pakcik google..^_^

8 kejicacimaki:

niena shopping2u said... Reply To This Comment

best kalo pose kat umah

Rohaizam Rosli said... Reply To This Comment

waaa... sedap2 blaka la lauk pauk nya... waaaa....

mohd hanis aka tempoyakboi said... Reply To This Comment

marahnye aku ko mkn tempoyak patin tu.....ak nk jugak!!!!

TeAqArH said... Reply To This Comment

@niena shopping2u btol tu kak niena...lau kat u..asyik makan mknan beli je..mmg xkn masak punye

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Rohaizam Rosli yup2..memang sedap pun..^_^

TeAqArH said... Reply To This Comment

@mohd hanis aka tempoyakboi mai la umahaku..kat perak ade x ikan patin??? mai2..

fa said... Reply To This Comment

sedap, sedap, sedap..
heee :)

TeAqArH said... Reply To This Comment

@fa time pose la nk mkn macam2..lg2 ade kt umah..^_^