Thursday, June 16, 2011

Jom request doodle PERCUMA

KELIK SINI utk ke tapak semaian...
juz nk simple da name pun simple doodle....
my request juz nk nk yg bertudung dan mestilah berbaju sopan...^_^..
boleh x nk tmbh req..nk doodle yg berkacamata mcm tuan dya yg debab ni...if x susahkan la kan...
n theme dya BLUEBLACK
Tarikh tutup 18 JUN 2011

dgn rela hati tag diorang ni...

36 kejicacimaki:

muz said... Reply To This Comment

request doodle dengan sapa tu???

xdalah komen tempat teaqarh ne senang takda pakai word verification pun...

TeAqArH said... Reply To This Comment

alamak muz..ilang pulak pic n link..hish..mcm2 probs la..:(

muz said... Reply To This Comment

sal tu muz heran teaqarh request doodle dengan siapa... :)

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muzdah ade balek..hehehe..^_^

muz said... Reply To This Comment

aiya tak sempat join dah tutup plak...

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz da lame okeh tutupnye incik muz...hehehe

muz said... Reply To This Comment

tu lah pasal baru...hehe, mana doodle nya?

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz disebabbkan terlalu rmai nak doodle free..masing2 kene tunggu giliran..da siap nnt..tqah wat la entrynye..siap tag muz lg..hehehe...^_^

muz said... Reply To This Comment

hehe...jangan lupa taw muz tunggu ne... :)

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz tunggu jgn x tunggu..nnt tqah menjerit kt kotak menjerit muz tu..(Pdhal ari2 kot jerit kat situ)

muz said... Reply To This Comment

hehe, taw takpa hari2 muz nampak nama tqah mesti ada menjerit di situ, nasib ar kotak tu tak reti bercakap, kalo tak memang dia dah mengadu hari2 tqah jerit kat kotak tu...(thx cuz rajin singggah blog muz ye)...

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz lau kotak tu mengadu..tqah la org pertama yang elarikan diri ke puncak gunug everest...hehehee

muz said... Reply To This Comment

takpa nanti muz tunggu kat bawah kaki gunung sampai tqah turun... :)

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz alamak...kalau tqah lame kat puncak tu mcm mane??ASe nak menetap tros kat situ..hehehe

muz said... Reply To This Comment

takpa tqah dok atas, muz dok bawah tunggu sampai bila tqah nak turun...hehe

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz las muz ni..tqah baru cadang nk bina banglo 5tingkat,bilik tidur 10bijik,3swimming pool, n mcm2 lagi kat atas tu...ish..rugi tu..

muz said... Reply To This Comment

ewah nak dok dengan sapa, nak kahwin dengan beruang kutub ke? hehe...

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz berua kutub tu binatang utk bermanja je..hehehe..duk ngn org yg duk kat sana la..ade ker??

muz said... Reply To This Comment

hehe...ada kot rasanya orang asli kat everest tu, xpa nanti muz carikan untk tqah... :)

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz tolong la carikan...tqah jdkan dorg tu org gaji je sume..muahahha..tqah nak jd snow queen..^____^

muz said... Reply To This Comment

hehe...snow queen ye jadi snow king plak sapa?

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz xperlukan snow king...hehehe...snow queen je diperlukan..hehehe

muz said... Reply To This Comment

hehe,kalo g2 tqah dok lah sana everest sorang2 muz nak balik tgk tv...kat everest watpa semua putih je di tengok...hehe

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz xpe..ade gak tv kat atas ni..dapat siaran satu dunia tu..best2..xyah beli astro..^_^

muz said... Reply To This Comment

aha, ne nak boikot astro ne, nak lapor ne kat astro...hehe

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz lapor la..nnt tqah report polis...:(

muz said... Reply To This Comment

ai nak report polis... hehe

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz a'ah..kasi tangkap ini muz...hahaha(gelak kejam)

muz said... Reply To This Comment

haha,polis kawan muz, dia x berani tangkap punya....

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz la...xtau ke..tqah la ketua polis..so mesti dgr ckp tqah punye...

muz said... Reply To This Comment

haha...yelah tu, xpa muz bagi tqah menang kali ne...

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz yes2...kemenangan berpihak kepada kaum hawa...berjaya!!!!!!!(melompat kegirangan..^_^

muz said... Reply To This Comment

kali ne je...hehe, len kali no chance punya....

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz we will wait n see...buat masa skrg,,tqah la pemenangnye..^_^

muz said... Reply To This Comment

hehe...yelah tqah lah menang... cepat bagi present sebab muz bagi tqah menang kali ne...

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz NAK ADIAH ERK..NAH IPAD2..TP DALAM MIMPI..HUHUHU