Tuesday, June 28, 2011

kesedihan

assalamu'alaikum w.b.t..jwb2...xjwb dosa...jwb dlm cite hati pun xpe...
seriously..arini naku nanges bagaikan budak kecik(tipu je ni.tp menitis jugak la airmata darahku ini...mahal tu...T_T....lau korang perasan...b4 diz aku gune komen by intense database...tp arini..lpas aku dgr ramai yg mengomen kat kotak menjerit aku tuh,yang dorg x dpt komen....dya akan ke newtab n blank page...waaaaaaaaaaaa...bile aku komen x jd lak macam tu..kenapa erk???
so setelah berpikir agak panjang(tak sampai sehari) aku pun buat keputusan untuk remove je komen tu walaupun da banyak komen ade kat situ..tapi kite sebagai mesra pembaca..mestilah taknak org merungut pasal takboleh komen tu kan..so..selamat kembali komenbox yang lame...^_____________^

semoga kalian da takde masalah untuk mengomen kat belog tiqah ni okeh..^_^

10 kejicacimaki:

iPai said... Reply To This Comment

alolo .. sedeh ye .. jgn gitu k ..

agaknya conflik tempate tuh ..

kalau guna template blog yang orang lain buat, ada prob sikit .. macam aku punya juga ..

jgn nages k ..

iPai said... Reply To This Comment

owh ye .. folow n dashboard widget pun problem di situ .. gambar tidak kluar .. kene update link imej baru

TeAqArH said... Reply To This Comment

yup..ts-au..kompem de probs lau photbucket ni..aritu jd jugak kt banner..peh beberapa ari..elok smela..juz kne upgrade photobucket yg berbayor..:(

nuyui a.k.a miss NUSHA said... Reply To This Comment

ni ok dah kan..

sbr yer..

TeAqArH said... Reply To This Comment

ni guna komenboz lame...^_^

nuyui a.k.a miss NUSHA said... Reply To This Comment

dear,joinlah KB tu tau..

dia tu baru je berblog tp tgk org punya ramai kat blog dia..heheh..

leh promote2 yer..

Abang Stalker said... Reply To This Comment

ha..yg ni bru best.yeay!pasni bole komen selalu. ;) stiap kli nk komen mst x bole tau.xpe sdh skjp je k. :)jgn sdh lg.

iPai said... Reply To This Comment

yang imej hosting tuh, pakai je blogger punya .. upload macam kita upload gambar dalam post kosong n amik link imej n gantikan pada yng problem tuh ..

mesti elok ..

TeAqArH said... Reply To This Comment

abang: hehehe....thanx ye.. x sedih da...pembaca lebih diutamakann..hehehe^_^

TeAqArH said... Reply To This Comment

ipai:xpelah..jap g ke mlm t ke tukar..mood sedih lg..hehehe