Sunday, June 26, 2011

Pencarian Mega Bloglist

KELIK SINI utk ke tapak semaian...
sebab saya nak jadi satu drpd "bloglist mega" ialah kerana saya nk berkenalan dengan lebih ramai blogger-blogger yang ade kat malaysia ni...sebab aku tau blogger yang ade dalam malaysia ni memang rmai..cume kite x mengenali..dengan men'join'kan diri dgn beloglist ni,at least boleh tambah kenalan,boleh tukar-tukar pendapat,boleh share ilmu,boleh jadikan entry blogger-blogger laen sebgai rujukan,dan macam-macam lagi la...dan yang penting,berkawan kerana ikhlas..jgn la foloe kerana 'i foloe u,u fole me bax'...x bermakna,kau foloe kau bace entry tu blogger yang kau foloe..so,foloe dgn rela hati okeh...
hish...terasa seperti dak form pulak bile da kene mengarang ni..^_^
nama: atiqah nadzari :  nick- teaqarh
url belog: http://naklempang.blogspot.com

2 kejicacimaki:

Cik Rose Cute said... Reply To This Comment

hahahaha....rasa cam sekolah pulak duk mengarang karangan...

follow kamu..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Cik Rose Cute itulah pasal....terigt zmn skolah..kt u mane de karangan2 dah