Monday, June 13, 2011

peperangan!!!!!!!!

assalamu'alaikum w.b.t sume..sila jwb ye..even dlm hati...^_^
wah....peperangan akan bermula tak lama lg...takut nak menghadapi situasi begini...lagi2 bila masanya makin mendekat dan menjelang tiba...bi bukanlah peperangan diantara negara atau perang saudara atau perang yg menggunakan senjata api seperti gambar di atas..tidaaaaaaakkkk sama sekali....ini peperangan mental sesama student uum....kenapa aku ckp peperangan mental???? jeng jeng jeng.....

sebabnye.......20/6/2011 ni result final exam akan mula dipaparkan dlm portal student masing2....yeah...angpa bayangkanla....berbelas ribu student akan mula mengakseskan diri mereka kedalam portal masing2 kerana ketidaksabaran utk mengetahui keputusan lesen memandu exam depa yg akan dikuarkan..yeeeehaaaa..pastu masing2 akan mengeost dlm fb masing2...tp bukan alhamdulillah dan sebagainya yg diucapkan(hanya segelintir)...
mesti nak ckp depa ni teruk..sekali lagi tidak..tidak...sbbnye...mereka akan mula memaki hamun portal tu sbb x dpt tembus masuk macam pencuri ke portal....pastu mula la salahkan pihak u ke ape..dorg xnk pulak pikir..yg dorg berebut2 masuk portal tu pe kejadahnya..pastu sah2 la dpt dosa kering sbb maki hamun pihak pengurusan..tp yg best,pihak pengurusan dpt pahala..hah..marah la lagi...lalalala......
bukan nak mengata student kat u sndri tp ni la hakikatnye...n aku pulak dgn relahati xnk join peperangan ni...sbbnye nnt aku pun turut sakit ati bila x dpt tembus..so aku nk elak dpt dosa..baek la aku bergumbira bersama jiran tetangga dr aku g berperang...lalalalala...^_^

p/s- selamat berPERANG pelajar UUM sume...

0 kejicacimaki: