Tuesday, June 28, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA  POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.(sila ke SINI utk tgk adiahnye)


CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
 Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011..... 



syarat-syarat penyertaan yang wajib dipatuhi!!!!!
1- sila foloe kedua link penaja a.k.a sponsor dibawah(Wajib okeh!!!)



2- korang wajib kopi n post ntry ni kat belog korang(bukan belog kawan-kawan korang,kompem kene hambu je nanti)...pehtu korg kene la attach gambar korang dgn senyuman paling CERIA yang korang ade..mesti gambar korang okeh...^_^but make sure...hanya satu gambar yg dibenarkan untuk dipertaruhkan).....

3- senyuman korang mesti ceria tau..xmo la sedih2(ikhlas x ikhlas,blkang kira nor)

4- korang sediakan entry khas kontest ni dan link ke coment box ni...(http://www.ashrafjalil.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html )

5- ajak min 3orang member..ajak la...adiah dya memang memberansangkan otak..^_^

6- untuk keselamatan sejagat..sekirangan blogspot ni buat hal..skrang kan dia rajin sgt buat hal....sila link kan ke sini ye....



ni contoh gambar yg incik ASHRAF bagi sebagai contoh a.k.a rujukan korang okeh....pssst...sah2 la ni bukan aku..sebab aku ni pompuan..belum gile lagi nk tukaq jantina...bersyukur2..


GAMBAR YANG CIK DEBAB PERTARUHKAN ADALAH...SAKSIKANLAAAAAHHH...
senyuman saya paling ceria sebab saya rasa mcm saya kembali ke zaman kanak2 bile dapat maen 
gayut(walaupun kaki cecah tanah)
(Sbnrnye pic thun 2010 ni,tarikh salah setting)..sekarang mane boleh dah..kang runtuh mende tuh...almaklumlah..(cik debab)


tengok semua..mudah kan..semudah minum air mineral je..hehehe..xde2..dusta2..hehehe...so..selamat maju jaya...saya tag 3orang yang bertuah ni....



3- LANA

5 kejicacimaki:

TeAqArH said... Reply To This Comment

test2....

Cik Kay Jue said... Reply To This Comment

thnks sb tag CKJ.. nanti CKJ pk2 kan ea..

alif ismail said... Reply To This Comment

salam ziarah...

alif datang untuk melihat senyuman tuan blog...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/sunshine-smile-contest.html

TeAqArH said... Reply To This Comment

ckj: okeh..

alif: tqah da dtg terjah kan belog alif??

TYNTHA LANA said... Reply To This Comment

hehe, gile manis cik teaqarh sonyum,ahahaha, boleh menang ni. hehe. Tima asih tag lana teaqarh..tapi tak dapat la nak join :)