Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera..
arini join segment abg beben pulak..^_^
KELIK SINI untuk ke tapai semaian yg subur
cik debab nak cite sikit jelah latar belakanag belog ni ditubuhkan..^_^..ia selamat dilahirkan pd 20/4/2010...kenapa la dilahirkan pada waktu itu??? sebabnya atas desakan member yang mintak tolong sebab lect dia suh buat belog...so,cik debab buatkan untuk dya tp guna cik debab punye email la...dya hanya berpura2..masa ni jujurnye x minat pun belog ni..saje penuhi tuntutan kawan2...lalala...mase buat ni,sah2 la xde idola...sebab tak penah amek peduli pun dengan dunia belog ni....tapi sekarang ni,nak kate idola tak la tapi selalu jadikan rujukan walaupun tak pernah bertanya pada beliau,hanya rujuk tips2 yang ado...sape lagi lau bukan [ INCIK BEBEN ]....ape yang cik debab minat??? sudah pasti la beronggeng dengan bff cik debab....dan buah hati pengarang jantung cik debab[PSSCM].....karok,wayang,lepak tepi pantai sambil2 gosiping tu memang pasti la..^_^

kenapa erk perlu singgah belog cik debab??? sebabnye belog ni bukan la blog yang berbentuk peribadi(hakikatnya ye sebabnye cerita mesti ade kaetan sebabnye kejadian kat sekeliling)..ia juga tidak mengandungi sebarang unsur2 politik ye(tak suke)...sometime selitkan entry untuk muhasabah diri sendiri(biasanye lepas balik marhaban la,sebab dpt dengar tazkirah,so kongsikan la)...dan cik debab rase nak share,cik debab share la..^_6

5 kejicacimaki:

Ezad Skytech said... Reply To This Comment

mula2 mmg tak minat kan...tapi lama2 mcm da best blogging ni..hee~

btw,teruskan berblogging..(^^,)

Bui Junaidi said... Reply To This Comment

bui singgah dr blog niena..*_*..salam perkenalan yer

* Zaleta * said... Reply To This Comment

Tahniah!...awak terpilih

http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

piko said... Reply To This Comment

budak semak datang sini... then blog nie terpilih dalam tiga blog pilihan dak semak..

http://semak-bagai.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

:D

Nash said... Reply To This Comment

BEN ASHAARI, AKU PILIH BLOG INI.
http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html