Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI ,AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA

KELIK SINI untuk ke tapak semaian
secara jujurnye..cik debab pilih 3blog yang cik debab nak pilih ni berdasarkan url depa...ase2 unik ke..suke ke..cik debab klik and bace..dan 3 belog yang cik debab pilih ialah.....
  1. wan mejuez - kenapa pilih beog dia??? sebabnye rase suke je n susah je nak baca url belog dia...belog dia ade entry yang lucu yang leh wat tersenyum bile bace..(baru arini belek sebab baru jumpe blog dia dari segment ni..so still tak habis godek2 lagi...ade jugak isu2 semasa..pasal artis2...ok la..balance an..^_^
  2. budak spek hitam - dia ni pulak cik debab pilih sebab cik debab pun berkacamata sama seperti empunya belog...^_^..dan yang best dia describe spek dia sama pulak macam spek cik debab..^_^belog dia pun sempoi je..sebenarnye tak tahu la tuan punye ni laki ke pompuan..tapi tak kesah...nak kawan2 sesama blogger...bakal2 godek belog ni hingga sebati...^_^
  3. umar faruq - ni pun belog wajib singgah ni...kepala gelong jugak lau layan komen kt belog dia..jujur..selesa duk merepek dlm komen kat belog dia..jumpe belog dia ni secare tak sengaja...^_^...pehtu mula la jari jemari yang tak bape nak runcing ni gatal2 je maen2 komen kat belog dia...belog dia memang cite pasal macam2..selalunye personel la...tapi tak heran..sebab cik debab layankan ajo...^_^.....
so ini lah 3belog yang cik debab pilih dari 114 yg join...cume umar faruq je bukan dipilih sebab url dia...^_^... 

8 kejicacimaki:

azam said... Reply To This Comment

singgah....ok lah tu...
hopefully 1 day saya pulak terpilih...hehehe

TeAqArH said... Reply To This Comment

@azaminsyaALLAH..^_^ thnx sudi singgah

SPEK HITAM said... Reply To This Comment

werhhh?? thanks!! tak sangke terpilih. hikhikhik. malu ler, jengjeng blushing2.

Thanks again !
BTW, im NOT a GIRL ,NOT YET a WOMAN ;p

Shehan Ismail said... Reply To This Comment

terjah sni dr segmen bro ben.. ;p

Umar Faruq said... Reply To This Comment

meh komen lagi!! hahha

http://www.umarfaruq.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini.html

H.J said... Reply To This Comment

kita terjah sini plak..baru sempat..haha

Luqaz™ said... Reply To This Comment

blh je nk join segmen UF..tp x bpe reti..hehe..

Tea said... Reply To This Comment

rajin gila join segmen oohh.