Thursday, July 21, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER

assalamu'alaikum w.b.t..jwb2...xjwb dosa...jwb dlm ati pun xpe...
KELIK SINI untuk ke tapak semaian
abg beben suh tulis ape je kat entry ni untuk menarik orang laen terus jejak belog ni dan baca an..foloe tak foloe itu belakang kire...bukan folower yang dikejar..tapi keseronokan menaip dan bercerita dan ade yang sudi singgah untuk membaca walaupun tak tinggalkan komen...itu lebih bermakna dari yang menjerit kat kotak menjerit mintak u foloe me,i foloe u or i foloe u,foloe me bax....sudah2...xmau macam tu..foloe biaq ikhlas nor...^_^

ok...seriously..belog cik debab ni takde ape yang menarik..cume entry ditaip dengan ape yang terlintas dalam kepala..kadang2 tu.tengah drive dapat idea tapi bile nak taip je,ayat2 super power tu takmau kuar..nanti jadi la entry yang busan tapa ada senyuman ikhlas ketika memaca(Senyuman sinins mungkin la)....pehtu belog ni banyak jugak segmen dari incik [ BEBEN ] kite turh....

belog ini sesimple pimple tuannye...belog ini berunsur peribada tapi takde la tayangan peribadi sangat....entry banyak yang menunjukkan kegembiraan sebab dapat awek muda..hehehe...lau entry marah tu..mesti bersebab la an..takkan la nk marah takberseba..kan pelik disitu..tak mau2...nanti orang tak suke..ok lah..tak mau bebel lagi...jutawan terima kasih pada yang sudi singgah,foloe dan keep in touch...suke sgt2 dapat kawan dlm dunia blog...^_^

27 kejicacimaki:

Nik Imana said... Reply To This Comment

buat suspen aje. ;)

Fariza Othman said... Reply To This Comment

datang balas kunjungan.salam perkenalan.

keep blogging.

http://farizaothman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

xoxo.

mizzkechique said... Reply To This Comment

terjahhhhhhhhhhhhhh sini pulak... =)

Amy Syaquena said... Reply To This Comment

salam kenal SR singgah dari blog Encik Ben..

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

Fareha Rahmat (Bos Besar) said... Reply To This Comment

singgah bls kunjungan, follow juga :)

MiSs ChUbBy ChEeK said... Reply To This Comment

salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

jom singgah sini..
http://misschubbycheek.blogspot.com/

ninie_azriena said... Reply To This Comment

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

CikHanis said... Reply To This Comment

hye kawan baru :P

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Kancil 8349 said... Reply To This Comment

datang balas kunjungan...terima kasih...

CikHanis said... Reply To This Comment

hye kawan baru :P dtg dari segmen Abg Ben.

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Asyieq-iN Rkey said... Reply To This Comment

jalan2 n usha2...follow u..=)

http://angelzjourney.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-blogger-baru-jer.html

hafrizzul hafiz said... Reply To This Comment

salam perkenalan..
HH terjah sini!!
^_^

Aziela said... Reply To This Comment

salam perkenalan... akak balas kunjungan

cik dila.. said... Reply To This Comment

balas kunjungan dan follow..:D

Laila Majid said... Reply To This Comment

singgah sini :)

AbiL said... Reply To This Comment

hi. salam perkenalan. singgah dari segmen Encik Ben. Happy blogging!

http://abilitusaya.blogspot.com

aimie amalina said... Reply To This Comment

olaaa=)
dr segmen yg sameee
dh follow =)

Shikin said... Reply To This Comment

hi!
terjah dari segmen BA
sambil kenal , sambil follow ( ^^)v

Lulu Caldina said... Reply To This Comment

Lulu pun blogger baru ;)

hanyzham hadny said... Reply To This Comment

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BEN
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow la blog saya plak

imnabila said... Reply To This Comment

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

Marina said... Reply To This Comment

marina, blogger baru membacer di sini..salam perkenalan

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

ame elms ! said... Reply To This Comment

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

Tea said... Reply To This Comment

wewittt blogger baru skang sume dah hebat2. :)

Zul Fattah said... Reply To This Comment

skodeng2.. terjah dri segmen yg sama..
happy blogging..

http://zulfattah.blogspot.com/

sakura_sue said... Reply To This Comment

singgah!
http://sakurasue.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

petuapakar said... Reply To This Comment

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali