Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada pengunjung tersayang...
KELIK SINI untuk melompat ke tapak semaian

sila keritik dengan penuh ikhlas dan tuan tanah takkan marah dengan kritik..kritikan anda membantu belog ini

43 kejicacimaki:

Kasut& Karipap said... Reply To This Comment

sume cam okeh je....malu nak komen..wawawawawa...
buat la shoutmix...senang sikit nak tegur2..hoho~

azam said... Reply To This Comment

hehehe.....cubalah buat background skit....baru menyerlah skit kot

aimie amalina said... Reply To This Comment

ai awak!

hee..abg ben soh komen yg x okeh2..tapi bg saye belog yang biru yg memikat jiwa ni dah best..
betol kate owang kat ats tu..boh la shoutmix eyh..seng mimi nak jerit2..hehehe=.=



http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

:: Mrs.Eady :: said... Reply To This Comment

ape nk komen ni dikkk..?? :)
ok jek semua!

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/beb-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik Ida said... Reply To This Comment

hai dear.. :)

hurrmmm apakata letak butang follower tu kat atas.. senang nak picit.. :)

jom ramai-ramai kritik blog aku

Laila Majid said... Reply To This Comment

kritik je kan tak bole puji kan?

background kasi color sikit la baru meriah woo. yang lain kemas, menarik dan simple.

jemput singgah sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Faiz Rizhan Mamat said... Reply To This Comment

tingkat kan usaha lagi ya..

http://faizrizhan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Wanz Mejuez said... Reply To This Comment

Ini satu kritik okay...

PERHATIAN :

1. Widget ang terlamu banyak dan berat nak loading.

2. Rasanya itu aje.. ehehe


Oppssss ada satu lagi...

Blog dah lawa dah okay dah .....

TAPI...............!

Aku rasa macam tak adil lah ang ni..

Bila ang nak letak aku dekat bloglist ang tuh?? Dekat blog ang??

jangan lah kedekut yea...

wakakaka gurau2 jew.... >_<

http://mejuez.com <- Cepat Copy

SPEK HITAM said... Reply To This Comment

awat shoutmix pendek ngat, cer tinggikan sikit. sedap sikit nak bace terjahan orang lain. ;D

Edy Ramanov said... Reply To This Comment

widget agak banyak. shoutmix tu memang kena naikkan supaya senang nak chat ok

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

hajar said... Reply To This Comment

ermmm...x reti nk kritik la... dtg singgah jer boleh ler..

Azzah said... Reply To This Comment

salam,bagi saya background boleh tukar kot..cari yang girlish sikit..nice header..http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

azlia mj said... Reply To This Comment

header tu dah boleh tuka..sebab rase nak lempang...erkk...;)

http://purnamalie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

AnAk dEneSor said... Reply To This Comment

naikkan widget archieve..senag nk tau entry yg lepas2 =)

http://anakdenesor.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Gen2Merah said... Reply To This Comment

iye, butang follower baik letak kat atas siket supaya senang nak cari.. ehehehe

header tu mungkin leh tukar yang lebih cantik sikit kot.. sebab kalau buka blog ni header mesti yang last baru dpt buka.. berat sgt kot.. ehehe

Jom kritik blog saya plak

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Umar Faruq said... Reply To This Comment

gila ramai org kritik blog ni.. hot btol.. haha.. nak kritik ni.. ape ek.. err.. ape aku nk kritik ni.. sbb aku masuk tgk ok je.. ntahla.. hahha

http://www.umarfaruq.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

DaYaH JeLitA said... Reply To This Comment

Hai nak kritik cikit eak? hurmmm...naikkan la shoutmix tu sikit..huhu..Datangla kritik blog saya balik yer :)) : SEGMEN | BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

faridah nazurah said... Reply To This Comment

blog ni memang dah nice tapi kalau tukar background mesti lagi ok. sorry tau kalau sy terlebih komen. jom singgah balik

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Cik Kay Jue said... Reply To This Comment

button home dan lain2 panjang lorh..

http://kayjueblog.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

POP said... Reply To This Comment

Tak tahu nk kritik apa..semuanya okey saja :D

Sila lah kritik blog Cik POP pula..ehhehe

Jom kritik Blog Cik POP :)



Jom baca dan komen entri ini

Pandangan anda tentang kahwin muda :)


Cinta alam Siber. Apa pandangan anda ? :)


Cik POP ajak join segmen :)

Segmen Pencarian Blogger 1Malaysia

hanyzham hadny said... Reply To This Comment

xda apa nak komen
juz nak bg cadanagn tukar background tu supaya nmpak lebih ceria..

jom kritik blog nyzham plak
http://pabilajarijemarimenari.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

(: gebangkembang :) said... Reply To This Comment

nice and simple :)

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mish Apple said... Reply To This Comment

hahah . tak tau la . . hrmm . mungkin tab menu tu boleh kasi cun lagi .

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ninie_azriena said... Reply To This Comment

header comel..apa kata try ubah template ?? yang lebih colourful ?? :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

maszull said... Reply To This Comment

slm...mama dtg nak komen...mama nak komen satu jer background letak yg color baru cun...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

fiq. said... Reply To This Comment

salam, okey, blog yang simple, cube menarikkan lagi yerp!

=D =D
btw, header sempoi!!!!

Jom Kritik Sini plak Oke =D

Darkbatman said... Reply To This Comment

berani je nk kritik..utk kebaikan..kehkehkeh

Meck said... Reply To This Comment

blog ok.kemas. tapi besarkan la sikit width blog ni hehe

Lulu Caldina said... Reply To This Comment

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zieyzain said... Reply To This Comment

simple, nice! =)

Nissa Jalaluddin said... Reply To This Comment

blue!!!suka2...;)
for me, layout y simple ni dah ok.simple but sweet. tak berat.senang je nk loading. cuma button follower...org konpius.kenapa ada dua..?better put only one. yang upper tu dah ok.. ;)

zarahanggun said... Reply To This Comment


Saya juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, semua yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu. TQ

Goblogz said... Reply To This Comment

ok2 cantik kemas dan teratur. kejelitaan hak milik setiap insan

dah folo n sila kritik blog saya
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Amalina said... Reply To This Comment

Hye tuan rumah, Lina terjah sini . Lina rasa tukar background la kot? Yang lain dah ok

Comment me back

KimiCnoL said... Reply To This Comment

sembunyikan shoumix lagi smart ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

shiny2 star.. said... Reply To This Comment

simple and nice!!!!followed

http://juzforthelassie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said... Reply To This Comment

Backgroung kosong sngt la. KAsi letak background meriah la sikit. =)

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

A i n n u r A f i f f a h said... Reply To This Comment

nice blog sis ^^

Abang Stalker said... Reply To This Comment

blog awk hensem..;)

TeAqArH said... Reply To This Comment

terima kasih kepada semua pengkritik...

@Abang Stalker lau belog teaqah hensem..maknakata belog abg stalker cun melecun la erk...hehehe

DoodleLicious said... Reply To This Comment

hmmm

warna biru - sejukk mata memandang

belog tak de widget merapu, x lambat loading..ok ajer semua dan tak berserabut pun

kalau nak doodle free, datang lah sini, esok last day offer

(: gebangkembang :) said... Reply To This Comment

oke je..semua nice and kemas :)

Yumida said... Reply To This Comment

Blog Archive kena letak plg atas...spy mudah pembaca nk view..iklan nuffnang patut ltk bwh..sbb x penting..haha..ermm..nica blog dgn kaler biru cam suasana romantik!

jom kritik blog sy..salam ziarah