Monday, July 25, 2011

berchenta tak kene gaya

assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada pengunjung tersayang...

sape yang berchenta??cik debab ke??bukan cik debab okeh...tapi kereta yang suke berchenta dengan jalan....hish..cik debab menyampah betol lau kete tu slow motion tak kene tempat....memang la bile bawak kete ni,memang sangat menguji kesabaran sampai mencapai tahap maksimum...memang mulut ni kadang2 ringan je nak kuarkan kata2 kesat tapi tak kuar la..juz mengeluh je...kadang2 tu kite nak kejar masa..nak elak dr jam tapi dia bawak macam siput je...kite nak kuar dari susur pun payah...kene berarap kar trafic light pejalan kaki yang ditekan manja oleh pejalan kaki terhormat....

bila da ade peluang...ya ALLAH..di buat jalan macam dia punye...slow je..lau tu kete tu yang nak tercabut ekzos ke..leh la nak dipertimbang akal waras ni..tapi,ketenye best..kete over de sea..tapi tulah...dpat maki free je dengan pemandu kereta yang mulutnye suke memaki hamun..hish...sila la hormati pengguna jalanraya yang laen.kite sume ni bayar tau cukai jalan..bukan awak sorang je yang bayar....

lagi satu spesies,,pasangan kapel yang suke berchenta tgh drive...bawak kete mengalahkan siput babi je...rase nak hon2 je kete tu..tak pun cari treler sebijik p langgar...lau ase nak dating,,jangan la tengah jalanraya tu..pegi la taman buaya ke(Senang kene baham).taman ular ke(boleh kene lilit ngan ular sawa),taman burung ke(biar kene berak ngan burung tu) dan macam2 tempat lagi....

sila hormati pengguna jalanraya yang laen

6 kejicacimaki:

Lizzie Yasmin said... Reply To This Comment

Sakit betul hati bila orang bawak keta mcm bercinta... nak dating balik umah lar..

Queen F said... Reply To This Comment

aku sakit hati gila bila kena manusia yang suka makan angin time bawak kereta.. >.< nak makan angin pegi lepak tepi pantai lah -.-' sama lah brother yang kereta bukan main macho bawak awek lagi sebelah tapi meter laju mengalahkan kura2.. kemon la wei kemon jalan tu hak milik semua orang.. perghh emo pulak aku.. sorry tuan tanah :D

Abang Stalker said... Reply To This Comment

betul2..ada ke bwk kete cm nk mati.pdhal kt jalan besar tu.bkn nya jln kmpg.skli potong tgk pkwe dgn mkwe tgh bersenda2 plk dlm tu.


xnk cm pffttttttt!!plk kn.

A i n n u r A f i f f a h said... Reply To This Comment

ehehe.. sabar kak sabar.. :)

comei la gambar kete tu ^^

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Lizzie Yasmin hahaha..memang sakit ati.

@Queen F hish,,menyamoah tahap gaban...

@Abang Stalker langgar dgn trler panjang tu.yg tayar 16

@A i n n u r A f i f f a h sabar la ni..lau x org tu dpt hon

ayanuts said... Reply To This Comment

he..he..kena sabar byk2..kalo xmemang mengundang amukan laa