Monday, July 25, 2011

biaq betol???

assalamualaikum w.b.t kepada semua penjenguk setia belog ni dan yang baru singgah....
ce teke air ape??
tengah syiok2 tolong adik angkat a.k.a jiran terhebat di alam ini...teringat pulak pasal air di atas....air  ape??meh nak kabor ke deme2 sume...air NESCAFE TARIK....tapi ape yang pelik dengan air ni???ntah...cik debab pun tak tahu..tapi kejadian ni berlaku ke atas cik debab la...bermula la ceritanya pada hari ape ntah..tak ingat pun..muahahaha...cik debab ngan kawan cik debab pegi lepak kat kedai ni..time ni pkol 1pg kot(hish..ape la anak dara sorang ni..kuar umah pagi2 celik tu) sebabnye kawan cik debab da nak balik kedah..so saje la kuar ngan dia..baru je incik buntut ni cecah kusi tu...

tukang amek order dengan setianya dtg ke arah customer yang sentiasa betol ni..mintak order...depa sedap je order air teh o suam..cik debab dengan konpiden dan wajah bersinar2 pun order la air peberet cik debab...NESCAFE TARIK SATU!!!!...tibe2 je dengan muke alien peliknye..member cik debab pandang cik debab...hish...nape la dia pandang??da mula tak sedap hati..nape erk??kedai ni nescafe dia tak sedap ke??ke tak ori??(Ade ke??).

hish...dalam hati tu tak tenang..abis jugak la segelas air tu..hehehe..nak buat camno..aie peberet den..^_^..dalam kete...member cik debab telah disoal siasat macam polis..last2 tau tak pe jawapan dia??rase geram bercampur baur dalam diri ni..ase nak rotan2 je dia bila tau kenapa...lebih kurang cmni la jawapan dia...
biasanya yang minum nexcafe tarik ni orang laki je...lagi2 tgh2 mlm ni...pehtu ORANG TUA...

susah btol la nak terima hakikat..tapi cik debab nak tanye la pada yang lelaki..betol ke nescafe ni pelik lau pompuan yang order???

3 kejicacimaki:

Abang Stalker said... Reply To This Comment

hahaha :)

kt tmpt abg biasa je prmpn order kopi teh tarik ni.myb kt sestgh tmpt je pelik kot.


abg lak minx bandung.haha..xnk pinky plk kn. :P

TeAqArH said... Reply To This Comment

huish..sedapnye bandung laici..hehehe
tulah...tqah da biasa lepak ngn org tua...tu jd gitu...kaki lepak sume umor 30+ ngn 4+..mane x jd gini..air kopi ngn nexcafe mmg stu kemestian

TeAqArH said... Reply To This Comment

40+