Friday, July 1, 2011

dituduh!!!

assalamu'alaikum w.b.t..jwb2...xjwb dosa...jwb dlm ati pun xpe...
pe pulak kaetan pagar sesat ngan entry aku niyh???
sape yang dituduh??? kenapa?? atas sebab ape??? teruk ke dia kene tuduh??? okeh-okeh,..sila bersabar ye semua...sebenarnya bukan la cik debab yang kene tuduh atau ape..tapi kawan cik debab..dia ni kawan dalam fesbuk and baru tahu dia ni ade belog...so pegi la melawat belog dia yang sehat tu....tibe-tibe ade bace entry yang dia di TUDUH SESAT oleh pengomen dia..tapi yang bertambah-tambah seronok sampai rase nak melompat-lompat bile dia tak tinggal jejak...ni lah yang jenis spesies KENTUT BAU TELUR TAPI TAKMAU MENGAKU(boleh ke macam ni??)dah lah dia tuduh member cik debab ni sesat..pergh..sesuka hati dya je kan...macam dia bagus sangat...okeh..nak komen,biar berbudi dab berbahsa..jangan terlampau lantang..

kite ni,sebelom nak cakap orang tu sesat(pada aku berat tuduhan ni), cube la kite nilai diri sendri tu dulu,bile bace cepat melatah, orang tu mengkaji,cari article-article...so at least lau dia nak bertegang urat pun,dya ade jugak bukti-bukti...ingat la sikit..kite duk tuding jari kat orang,lagi 3jari tu kat kite okeh.kau ckp orang sesat..ko pun sesat la gamaknye...cube jadi lelaki@pompuan(sebab dia anonymous) berani..lantang bersuara..tonjolkan diri..jangan jadi PENGECUT!!!!!! ini diri sendiri belom tentu dekat dengan ALLAH,cakap orang laen sesat...Nabi Muhammad sendiri pun tak penah cakap macam tu...lau rase nak menegur,boleh,tapi biaq kene pada cara...tapi cik debab sangat respek dengan member cik debab ni..dia sikit pun tak melatah..macam nilah pemikiran intelektual...

0 kejicacimaki: