Sunday, July 31, 2011

jadual waktu berbuka dan imsak pahang

assalamualaikum w.b.t kepada semua yang jenguk belog usang ni...
insyaAllah kite semua yang beragama islam khususnya yang berada di malaysia akan mula menyambut kedatangan bulan ramadhan yang mulia ini...yang ditunggu2 kehadirannya setiap tahun...so cik debab nak tepek la jadual berbuka dan imsak untuk negeri PAHANG je la mampu untuk diletak dalam belog usang ni..^_^

sila kelik kat gambar untuk tumbesaran melampau2 okeh..

sumber sari berita utama jadual adalah dari MUIP....
sedikit renungan dan nasihat untuk diri sendiri - jangan kite lakukan ibadah puasa kerana orang suruh atau adat seperti dalam entry abg WACANA....tapi lakukanlah ibadah puasa kerana tanggungjawab kita sebagai seorang hambaNYA....selamat beramal...

5 kejicacimaki:

Abang Stalker said... Reply To This Comment

duk pahang,so pahang je la ek. :D

salam ramadhan teaqarh ;) jgn ponteng2 ye.kecuali A.B.C

muz said... Reply To This Comment

thx for sharing... :)

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Abang Stalker tu je yg mampu..xpe2..abg melaka an.xpe2..selamat menjalani ibadah puasa...malam ni jom pakat2 p terawih...^_^

Muaz Faris said... Reply To This Comment

selamat berpuasa di pahang ye

tengok ni plak Tips ping Blog di Group Facebook

Lulu Caldina said... Reply To This Comment

selamat menyambut bulan ramadan...
dan selamat berpuasa ;)