Wednesday, July 13, 2011

penat~~~~

assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera kepada semua bloggers and readers yang menyinggah di belog cik debab yang dah menyepi selama dua hari ni..^_^...panjang sungguh muqaddimah kau erk..^_____^  ni nak cita awat la ceq sampai takde masa nak hapdate belog sedangkan kite setiap manusia masing2 dikurniakan 24jam,tak lebih dan tak kurang..betol tak??lau salah tu,tak tau la ceq tang mana yang salah tu...ari ahad aritu ceq balik dari taman negara(ni gedik loghat utara sbab jumpa geng utara la ni) ceq betol2 letih sampai tak larat nak bukak mata yang tengah celik time tu..hehehe..so ceq tetap hapdate walaupun hanya entry contest dan segmen....tetap kasi ada..

tapi isnin n selasa langsung tak hapdate..nak tau kenapa??? meh nak setory sikit kat angpa suma...hari isnin tu ceq qada tidor sampai tengahari..langsung tak sedar(Tipu2,bgun kejap tuk kemas umah pehtu sambung tdoq)...bangun2 wajib la mandi kan..kasi wangi punya...pehtu dapat mesej dari member ceq,ajak lunch..pe lagi..shoot p lunch...ceq pekene rojak ayam...sedap wo...arga pun okeh ja..xdela mahal...pas makan,bapak ceq pulak kol,suh p amek adeq ceq...pegi la amek..anak solehah kan(Wah,perasan lebih)..pehtu balik rumah la..ape lagi..takkan merewang pulak(nak habaq ceq ni budak baek)....

pastu pukol2 macam biasa la..duk layan cita indon,pehtu sambung tengok marimar...ingat lepas abis marimar nak la layan belog..pas ke sudah..x dapart..sebabnya,adik ceq maen..so biaq la..malas nk berebut even ni laptop ceq...so layan kan aje cerita2 merepek yang wujud kat tv tu....bila malam menjelma....memang tak dapat la nak layan laptop ni...pukol 8 lebih teros shoot p trening....(utk pengethuan ampa,sabtu ni aku join demonstrasi PSSCM kat batang kali selangor,so trening kene hardcore sikit la..)..balik2,trsok kiok... ari semalam pulak..jadi baby sitter...memang tak terlayan la incik tenet ni hah..malam macam biasa...teros shoot p trening..syiok2..dapat macam2 habuan..berlebam2 bagai da badan ni....ish3(tergeleng2)....

so..baru hari ni ade masa nak hapdate belog ceq yang dah sunyi sepi selama 2hari...sampai si aie a.k.a DARKBATMAN dah tanya bila mau hapdate..so,arini dah hapdate...jap g nak hapdate gambar2 kat taman negara...^_^

0 kejicacimaki: