Saturday, July 23, 2011

sawan 5saat

assalamu'alaikum w.b.t..jwb2...xjwb dosa...jwb dlm ati pun xpe...

ape??cik debab sawan??? mintak jauh la..takmau la....entry je yang sawan..cik debab sihat walafiat..duk sibuk menternak lemak2 ni hah...ade sape2 yang nak??cik debab leh bagi sikit..sikit je;lah..banyak2 tak boleh..^_^ tadi duk menyibuk tengok incik dashbord...konon nak menggedik la duk tinggal komen kat entry2 bloggers yang baru hapdate....tapi belog wajib mestilah [ BEN ASHAARI ]...duk komen entry yang dia wife dia kena dera tu....
saje jelah komen tanpa harap ape2 pun...tapi tadi..lepas refreah je dashboard,tengok2 folower menaen..saje jelah kelik..dengan niat nak membalas jejak dan mengucapkan jutawan terima kasih...tup2..tengok2...yang foloe tu ialah [ INCIK BEBEN ] ....wah..saya sangat2 la terharu..terima kasih la sudi foloe dan singgah belog simple cik debab ni..^_^

8 kejicacimaki:

TheMuks [SCC] said... Reply To This Comment

Tahniah! Pernah rasa gak perasaan tu dulu ngehehe best kan.. lepas nie bersedia la dapat follower mencanak2 yerr .. keep on blogging dear ! ^_^

NasZ said... Reply To This Comment

tahniah..tahniah..blogger feymes follow awak..

MOHD NASER.com

fiq. said... Reply To This Comment

cntik plak number tu 363 ye! jangan sawan lebih2 (5saat cukup)! =D

truth,

From My Fingertip

Muaz Faris said... Reply To This Comment

jangan taasub sangat, dia seorang manusia gak..

alif ismail said... Reply To This Comment

alif datang menjenguk kat sini..!

Fadzmie Mohamad said... Reply To This Comment

woah. beben tu. haha. ;)

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Muaz Faris eheh....bila pulak taksubnye??? salah ke lau kite nak mengharagai seseorang yang pd kite byk memberi tunjuk ajar walaupun tidak secara formal seperti mana seorang cikgu di sekolah??? pd sy,ia tidak salah..maaf la lau pd awk sy kelihatan taksub pd BEN ASHAARI..pd sy,dia seorang yang banyak membimbing tanpa sedar..melalui segmen dia saya byk kenal erti blog...
dan saya tegaskan lagi sekali..saya TIDAK TAKSUB dengan BEN ASHAARI tapi saya menghargai BEN ASHAARI

Suhazli said... Reply To This Comment

gambar hez pon ade kat situ..huhuhu