Wednesday, July 20, 2011

Segmen : Aku couple dengan Luqaz

KELIK SINI untuk ke tapak semaian..^_^
hahahaha..tibe2 je gelak....nape ko cik debab??demam erk?? tak tak..cik debab sehat..gelak ni tanda hati ceria....belog yang terpilih untuk menjadi kapel secare rasminye untuk segmen incik UMAR FARUQ ni adalah incik LUQAZ...hish..jeles..dua dua blogger ni dah pakai domain sendiri...cik debab bile la lagi an??tunggu..tak sampai masa lagi....sabar2...

okeh..cik debab nak review belog pasangan cik debab ni..dia kurus okeh..tibe2 cik debab nak cari pasangan yang muda(buat stok anak ikan..muahahaha..gurau2)....okeh...luqaz ni dya da pakai domain sendiri au...entry2 dya sume sempoi2 je...suke sebab bab politik tak menyibuk sama dalam belog tu...dulu penah join bloglist luqaz ni...huhuhuhu....tapi asenye dia x cam kut..ramai jugak yang join...suke tgk header dia..smart plus sempoi je..sedap mata memandang..^_^....and aritu de masuk kontest wat watermark kat bElog [ DARKBATMAN ] dan luqaz ni la menang...tapi tak dinafikan..memang lawa dia wat..style2...jeles2...biasa la..cik debab ni jiwa tak seni..saje2 je join tu..dapat gak traffic dr belog darkbatman(hish..cm gile traffic pulak...^_^...okeh la..sampai sini je nk review....sape yang jenguk entry ni..sila la melawati pasangan kapel cik debab tu erk..^_^

12 kejicacimaki:

Luqaz™ said... Reply To This Comment

sory.. baru pasan entry nie..huhu.. baru nk wt entry..hehe jap ea :)

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Luqaz™ xdehal la....6_^

Luqaz™ said... Reply To This Comment

@TeAqArH: dah siap! hehe.. tgk sini ok tak? :)

http://www.luqaz.com/2011/07/segmen-aku-couple-dengan-teaqarhcik.html

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Luqaz™ style la luqman....nape erk url mcm tu..sebab suke lempang org dulu2 kala

Luqaz™ said... Reply To This Comment

hoho.. ganas nye tiqah nie..huhu.. takot kne lempang.. :P

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Luqaz™ tu sume cite dongeng la..dulu suke gune trademark...nak lempang ke???tu yg terjdnye URL mcm tu...^_^

cik Dil said... Reply To This Comment

peewtittttt..hehe

Abang Stalker said... Reply To This Comment

wiwiwitt...hahaha..luqaz tu~


dalam diam dak teaqarh.bole tahan..spe approach spe ni? :P

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Abang Stalker dunia skrg maju..laki kurang dr pompuan..kene bertindak pantas..hehehe..^_^

ame elms ! said... Reply To This Comment

HAHA . ame singgah dari segmen Umar Faruq ! nie , nak wish semoga bahagia dengan pasangan anda ya . HAHA . :)

have a great day ahead ya . and if possible , sampai kan salam ame pada pasangan anda . HAHA .

TeAqArH said... Reply To This Comment

@ame elms ! sudah disampaikan..^_^

TeRRoRRiZZ said... Reply To This Comment

terbaek!!!!!