Monday, July 4, 2011

susah sangat ker??!!!!!

assalamualaikum dan salam sejahtera semua...^_^....

ape yang susahnye cik debab oittt???? merepek+membebel jelah aok ni...tak abis-abis ade je yang tak puas hati....eh,suke hati la...belog cik debab kan..mesti la cikdebab nak bebel kat sini....ape la yang susah sangat tu kan??? meh nak gtaw ape yang susah sangat tu okeh.....SUSAH SANGAT KE NAK BUAT DUA BENDA YANG PALING MUDAH untuk dibuat ni hah?? ape bendenya??? saksikanlah.....
kambing pun tau senyum haaaaa.....
senyum je okeh..tak susah pun...yang susah sangat nape??suke sangat merumitkan sesuatu yang simple-pimple..hehehe....lagipun senyum boleh wat kite ceria dan wajah kite berseri-seri walaupun dilanda badai lautan yang teruk..^_^ note : kepada pekerja2 yang berhubungan dengan customer..sila lakukan ini dengan seikhlas mungkin okeh...^_^
terima kasih sayang......
terima kasih pun kurang la terterap kat muda-mudi zaman sekarang ni....hadui la....mende ni pun senang je....tu pun masing2  buat macam susah sangat..gamaknye ade meas dalam mulut.itu yang takmau ucap terima kasih tu..lau salah,...tolong betolkan erk..^_^


sila la letakkan etika ini dalam diri anda..x kesah la siapa kita pun..merendah diri itu lebih baek kan..^_^...kite senangkan hati orang,orang pun akan senagkan hati kite jgak...^_^

note : kepada pekerja2 yang berhubungan dengan customer..sila lakukan ini dengan seikhlas mungkin okeh...^_^

masa entry ni terpapar nanti(Autopost),cik debab tengah trening untuk sehat tubuh badan..^_^

6 kejicacimaki:

Darkbatman said... Reply To This Comment

btol 2..tp biasela..yg sng 2 la paling susah nk wt kan? kehkehkeh

Fay said... Reply To This Comment

senyum x perlu kata apa2.. hehehh ^^

TYNTHA LANA said... Reply To This Comment

aiseh..tambah se lagi cik debab.. "minta maaf". pendapat lana sendiri, 3 budaya ni- banyakkan senyum, ucap terima kasih n minta maaf kalau silap, still masih kurang kat negara terchenta ku ini..ayt skema,hahaha

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Darkbatman btol sgt la tu aie oit..yg senag tulah yang susah nk dibuat

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Fay btol2..^_^

TeAqArH said... Reply To This Comment

@TYNTHA LANA mende yg senang ni yang paling susah nak buat kan