Sunday, July 24, 2011

syukran jazilan

assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua yang tersayang..^_^

aik..tetibe arabic language pulak tajuk entry..sume orang pun tahu la maksudnye..TERIMA KASIH maksudnye...sape tak tau tu,cik debab da gtaw maksudnye tadi..sebenarnye nak update ari khamis aritu tapi setelah otak tidak dapat dicenterkan,tak jadi la nak update...kat sape yang cik debab nk ucapkan terima kasih ni??

cik debab nak ucapkan terima kasih kat mak tersayang cik debab sebab dah belanja cik debab 2helai baju untuk raya nanti..hehehe..cepat an beli..bukan ape..nanti takde saiz...biasa la...cik debab ni nak kate debab terlampau,tak la jugak...saiz tu selalu jugak menjadi buruan si pemakai..hehehe...so mak belikan 2 helai baju.syiok tol...tengok2 teros je beli...cik debab suke yang sempoi2 je...ni baju yang cik debab dapat..^_^
 tahun ni..warna itam menawan menjadi pilihan kalbu....chantek dan tak panas walaupun warnanya itam....suke2...leh pakai tuk dinner alumni bukak sem nanti..muaahahaha....
jubah denim menjadi pilihan hati yang menusuk2 kalbu ni..yelah..cik debab memang suke pakai jubah...lagi2 bile balik kampung...pergh..ade geng jubah hitam..sume ni belas ikhsan sape2 yang pegi buat umrah,sume pakat mintak tolong belikan...so banyak la jubahnye..ni jubah ni dibeli bukan utk kegunaan raya tapi untuk kegunaan pegi kelas..al-maklumlah..cik debab sangat2 malas nak iron baju kurung...tapi time datang rajin...berpasang2 gosok...hahaha....


geng2 jubah hitam...muahahahahaha

8 kejicacimaki:

Asrul "iLham" Sany said... Reply To This Comment

best dapat suping2 ya?

;D

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Asrul "iLham" Sany sgt2 best..hehehe

alif ismail said... Reply To This Comment

cantiknye...jubah ni lelaki boleh pakai tak?? hihi

TeAqArH said... Reply To This Comment

@alif ismail hahaha..jubah putih la cute...^_^

iPai said... Reply To This Comment

nape tudung tak sekali dgn jubah .. baru laa sedondon semua sama !!

trima kasih sebab singgah blog utk segmen dari abg stalker ..

TeAqArH said... Reply To This Comment

@iPai hish..takmo la semua hitam..gerun pulak aih..incik2 tudung sume la kene warna2 yang ceria..baru sedap mata memandang..^_^

Abang Stalker said... Reply To This Comment

jubah ni sesuai dgn org yg tggi2.lg cun pki. :) lg 1,yg berbahu tggi.

kakak stalker ske la pki jubah sbb dia tggi. :)

TeAqArH said... Reply To This Comment

hahaha,,dlm almari belambak stok jubah....tp suke jubah itam je..yg denim tu saje ubah selera...lagi2 dpt pkai ngn wadges...menawan kalbu betol