Tuesday, July 5, 2011

tenang~~~~

assalamualaikum dan salam sejahtera semua...^_^....

malam tadi malam yang agak sukar untuk aku..hati ini betul-betul pilu bile terkenangkan ape yang diperkatakan....ape yang buat cik debab sedih sangat???baca la kat SINI.... tapi segalanya dah selesai..biar la abah dengan pemikiran dia..dengan izin ALLAH,hati abah akan terbuka jugak untuk paham...bukan mudah nak buat tapi tak mustahil..malam tadi da mengadu dengan kawan tapi depa still tak dapat tenangkan hati ini..masih mengalir airmata...


baru je jap tadi,dapat call dari kawan kat utp...dya cakap something yang buat cik debab hepy...seronok tak terkata..ape itu,biarlah rahsia okeh..tak semua kite boleh kongsikan dengan umum..cume bile bercakap dengan dia tadi..suarakan kesedihan dihati..diiringi nasihat olehnye..kesedihan aku itu,dapat diubati dengan kata-kata seorang yang aku amat hormati(bukan budak utp cume disampaikan oleh budak utp) yang kebetulan mengatakan hal yang sama..kenapa orang berpikiran macam tu...so..ati sekarang sangat tenang...^_^


setiap yang berlaku ade hikmahnye...ini baru dugaan kecil untuk kau hadapi tqah..kuatkan hati...bukan muda untuk kite nak buat kebaikan...segala dugaan yang datang akan bertukar menjadi manis bila tiba masanya..hadapi la dengan tenang dan senyuman..^____^

13 kejicacimaki:

cheqhaizan said... Reply To This Comment

setuju setiap apa yang berlaku hadapi dengan tenang :)

niena shopping2u said... Reply To This Comment

bla nampak kalimah Allah..hati jadi tenang,tersenyum sndiri :D

TeAqArH said... Reply To This Comment

@cheqhaizan betol2..lau tak tenang..sume tak jd,,^_^

TeAqArH said... Reply To This Comment

@niena shopping2u kepada dia juga yg kita akan mengadu...tak kire la mcm mane pun keadaannya

fa said... Reply To This Comment

senyum k.. jgn sedih2 lagi au.. ^^

TeAqArH said... Reply To This Comment

@fa senyum..tak perlu kata ape2..

muz said... Reply To This Comment

baguslah kalo da hepi semula... :)

TeAqArH said... Reply To This Comment

@muz xdela hepy sgt,,cume da tenang..^_^ alhamdulillah

nuyui a.k.a miss NUSHA said... Reply To This Comment

tenang dan sbr yer..

setiap dugaan pasti ade jalan pnyelasaian..

TeAqArH said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss NUSHA itu sudah pasti..^_^

Asrul "iLham" Sany said... Reply To This Comment

kalau rasa tensen, cuba senyum

berkesan gak for me

;D

pha is said... Reply To This Comment

"ketahuilah dengan mengingati Allah, hati akan tenang"...

Ila Aqilah said... Reply To This Comment

Allah sentiasa ada di sisi kita :)