Monday, July 4, 2011

waaaa...takooot!!!!!

assalamualaikum dan salam sejahtera semua...^_^....

ape la yang ditakotkan tu cik debab oit???? tgh syiok2 je cik debab nak mencurahkan idea menaip di pc ni..tibe-tibe je kilat sabung-menyabung...terkejut cik debab(berdegup laju jantung ni hah..) okeh okeh..bukan takut kat kilat tu hah....sebenarnye nak cite pasal cite seram ni hah....tgh tengok cite seram skrip 7707(ye kot,lupe da)...ape yang seram??tang mana??part mana??? pergh...seriously nak cakap ..cite tu memang TAK SERAM langsung....ntah ape2 lagi ade lah...

tak faham la kenapa sekarang ni banyak sangat lambakan cite-cite2 seram ni....best sangat ke???menusuk kalbu ke tengok cite2 genre macam ni??? cite ni pada cik debab la kan..lebih banyak keburukan la dari kebaikan..bukan ape..lau yang tengok cite-cite macam ni sume berjiwa kental takpe la jugak..ni jiwa gedik-gedik ayam,penakut macam ape tak tau...gatal mata nak pegi tengok cite-cite macam ni...pehtu mula la bawak ke kehidupan seharian...takot nak pegi bilik air tengah-tengah malam,takut nak masuk dapur,takut bangun pagi-pagi nak gusuk gigi yang putih menyinar tu...pehtu mula la menyusahkan orang(ni yang duk hostel)...

gambar ikhsan pakcik google
dah2..agak2 penakot,jangan tengok cite macam gini..and rasa takot tu tolong la buang jauh2...syirik kan tu..takot selaen dari Allah...makhluk halus pun makhluk ALLAH jugak....cume sekarang kite tak nampak depa,depa nampak kite..akhirat kelak..kite lak leh nampak depa....depa tak nampak kite..^_^

20 kejicacimaki:

Anum said... Reply To This Comment

saya memang penakot, takut nya

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Anumjangan takot..seram jer..^_^

TYNTHA LANA said... Reply To This Comment

Jawapannya mudah je cik tika, itulah TREND namanya,hahahaah.

Ingat fesyen je ad trend, kalau pasan, trend filem skrg,SERAM. and then,tahun ni, trend filem america, bnyk watak2 hero yg asal usulnya komik.. takda idea la tuh *_* nge3

TeAqArH said... Reply To This Comment

@TYNTHA LANA at least yg dr komik tu kite tgk real...dr seram ni...menakutkan orang je...pehtu mula la tekot melebih2 sampai lupe kite ni ade TUHAN yg perlu kite takuti...

cik ayin said... Reply To This Comment

minat gila dengan cite seram

Edy Ramanov said... Reply To This Comment

alhamdulillah. tqah pun tersenarai dalam gegar blog julai 2011. t-shirt tu bila dan kat mane boleh ambik ya tqah?

TeAqArH said... Reply To This Comment

@cik ayin yg x takot takpe..yg penakot tak sedar diri tu.^____^

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Edy Ramanov rasenye amek order kot...tqah pun tak pasti....tunggu abg ben imform la..^_^

nuyui a.k.a miss NUSHA said... Reply To This Comment

xgemar tgk citer melayu seram lau kat pggung!!

lau sje2 tgk,mgkinlaa...

Isteri Encek Bard said... Reply To This Comment

iklan cerita hantu pon ieb tak mo tengok.. hahhahahah

TeAqArH said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss NUSHA x penah lg tgk kat wayang..beli cd pun tak penah..x minat la...

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Isteri Encek Bard bgos kak IEB..bukan pa..kite lau da tau penakot..jgn wat2 berani..^_^

niena shopping2u said... Reply To This Comment

hehehehe.. klo takut pda cite hntu ni xde gunanya..tpi akka dlu pn sama gak.. :D

TeAqArH said... Reply To This Comment

@niena shopping2u tkot cite hantu yg di tgk pehtu bawak ke dunia nyata.kan haru tu kak niena..^_^

man said... Reply To This Comment

berlambak kerana dapat sambutan...

TeAqArH said... Reply To This Comment

@man cerita seram yg ade iktibar is ok la..tp yg tgk tu..1/10 la yg amek pengajaran..trend is trend..cube pikirkan yg boleh mematangkan mida penonton..^_^

Подтверждаю said... Reply To This Comment

as salam..
cerita seram. ok. pakcik dah biasa seram2 tapi tetap ada la seram kadang2.

biasa la..dulu rumah atok nenek kan kat kampung2. dalam hutan belantara pula tu. belakang tu, boleh pula kubur.
haha. rumah jiran jauh la juga. tandas belakang rumah.kat luar.

faham maksud pakcik? gangguan tu, memang kuat la. tapi setakat ni dari dulu, pakcik selalu baca doa dihindari oleh makhlukm halus dan syaitan. alhamdulillah..
nak feel, boleh datang tengok. haha

=)

Teknologi Cas Bateri Guna Air (RM 48)


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

CiK PurpLePinkyPuff said... Reply To This Comment

teringat pulak masa cp tgk muvee khurafat tuh, cp jerit 1 cinema, smpai sume org pun ikut jerit..hahaha~~ tollong cp jap..klik sini >>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Подтверждаю takpela....seram jugak..kite ni xleh terlampau berani dan jgn terlampau takot..

TeAqArH said... Reply To This Comment

@CiK PurpLePinkyPuff hahaha..bile kuar tgk wayang..sume wat muke tak bersalah..biasa dah tu..^_^