Wednesday, August 10, 2011

aku sudah JATUH HATI!!!!!

assalamualaikum...salam pagi celik....
WHAAAAAAAAAATTTT!!!!!!! teaqah dah jatuh hati?? kau da kutip ke belom hati yang jatuh tu??lau kau belom,pi kutip cepat...dalam masa sebelom 7saat sbb kuman x sempat nk amek tangga and duk bertenggek kat hati tu..so hati tu tak la busuk..wangi je bak DAWNY PASSION!!!! wangi tu..xleh disangkal lagi..xyah duk sibuk2 nak sembur perfume satu badan sampai buat orang keliling pinggang tu muntah hijau...weekkkk!!!!!
pssstt...sebenarnye teaqah nak gitau yang teaqah sudah jatuh hati dengan MUNIR!!!!! munir mane la sesat dalam hidup ko ni teaqah oit???? ade je kau kan..eheheh..jangan la salah paham..sebenarnye teaqah sudah jatuh hati dengan WATAK MUNIR lakonan ADI PUTRA  dalam cerita KALA TERBIT CINTA...
 
kenapa aku terpikat ngan watak MUNIR??Adakah sebab dia ADI PUTRA???ohhh..tidak sama sekali...bukan kerana dia ADI PUTRA tapi cara pembawakan watak yang ADI PUTRA serapkan dalam watak MUNIR..mestilah ADI PUTRA wat kajian an lepas dapat skrip n goodjob..sangat sukekan watak itu...MUNIR adalah satu watak yang tidakl jahil tentang agama dan seorang yang sangat humble....bila dia bercakap dengan seorang wanita yang bukan ajnabi,dia sentiasa menundukkan pandangan dia....aduhai..sejuknye hati tengok lelaki macam ni sebagaimana seorang lelaki sejuk melihat seorang wanita yang lengkap menutup aurat dan sopan....psssttt...FAUZIAH GOUS atau JULIANA sangat mani betudung...kan seronok melihat dia ke jalan itu..^_^

saksikan drama KALA TERBIT CINTA di TV ALHIJRAH(114 kat astro yg syiok cekik duit tu) pada pukul 12tengah malam(bukan tengari erk,lau korang p cari time 12tghari,sampai bila2 angpa x jumpa)

9 kejicacimaki:

NasZ said... Reply To This Comment

tak pernah tengok lagi movie ni. best ek?

MOHD NASER.com

iPai said... Reply To This Comment

hee, sekarang tv series semua malam2 ..

hee tak biasa lak tgk cite ni sebab time ni dah tido dah .. huhuh

sha my heart said... Reply To This Comment

wah2 tiqah..

cepat cop sorg bbdak yg mcm Munir tu.. haha~

khadijah said... Reply To This Comment

tak pernah tengok cerita ni.. macam menarik je cerite ni.. style gak adi putra berlakon watak macam tu, satu kelainan..:)

TeAqArH said... Reply To This Comment

@NasZni drama...best..suke tgk...^_^

@iPainak wat cmne...ape lg..ase nk tgk..dload teros...hehehe

@sha my heart nak cari kat mane la gamaknye??tp mmg sweet sgt adi putra..eheh..silap..MUNIR

@khadijah mmg satu kelainan...suke tgk watak munir tu..so humble...

Zul Fattah said... Reply To This Comment

macam x best jew..huhu..

Niena Pengembara Ilahi said... Reply To This Comment

klo Fahrin Ahmad yg belakon msti lgi best kn

TeAqArH said... Reply To This Comment

@Zul Fattah best la..ish..x menghayati btol...

@Niena Pengembara Ilahi teaqah tau akak kipas susah mati fahrin ahmad...tp da pnh tgk fahrin berlakon watak cmtu....

nenas said... Reply To This Comment

mmg best giler la cter ni . jatuh cintan kt munir :)