Sunday, August 7, 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI

KELIK SINI untuk berlari2 anak ke belog tuan gambar

sedikit sebanyak(sikit ke byk ni??konpius2) latar belakang(bukan tulang belakang) belog ini
ia selamat dilahirkan bukan dengan care pembedahan pada bulan 4 2010...da lebih setahun..tapi belog ini betol2 menyumbangkan lagu penulisan yang biasa je pada tahun 2011..belog ni mengadungi entry2 yang berkaitan muhasabah diri,diri sendiri,pemerhatian,kelucahan dan sebagainye..^_^ nak taip panjang2 boleh tapi perut ni da menjerit2 dan periuk belanaga da menyeru2...so lepas terawih akan mula terjahan kat belog2 yang join segmen ni..^_^

dapat tau pasal segmen ni dari belog si merah jambu SALWA ISMAIL 


URL belog yang teaqah baru terjah:- hope korang pun sudi terjah ye...^_^
1- http://mohdnaser.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-ben-ashaari-ajak.html 

  • belog ni biru same cam belog teaqah au..sonok2...pehtu entry2 dya santai..belog pun tak berat..senang je nak loading..^_^

4 kejicacimaki:

Niena Pengembara Ilahi said... Reply To This Comment

dh bnayk terlepas segmen abg besi ni :D

haslinda said... Reply To This Comment

haloo...linda dtg dari segmen abg ben...:)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

ceriteraliyana said... Reply To This Comment

tinkerbell terbang2 sini ^^

yana dah komen blog neh, jom tengok!!

Amalina said... Reply To This Comment

Salam. Hello there. Lina datang ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?

SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG