Sunday, August 7, 2011

jom UNDI PALESTIN

assalamualaikum w.b.t untuk semua....
rindunye kat belog..semalam langsung tak hapdate sebab ade di kampung untuk berbuka puasa bersama atok dan nenek..kompem2 la takdo lappy sebab tu tak berhapdate.....okeh2....mengenai tajuk entry...
'Minta tolong semua rakyat Malaysia. Google sedang menjalankan vote sama ada ingin menamakan Israel ataupun Palestin dalam peta Google Earth. Israel kini mendahului.. Anda ambil berat kan? Mari ramai ramai undi untuk Palestine!'
SAPE YANG JENGUK ENTRY NI,WAJIB KELIK LINK NI !!!!!!!
jom la kite pakat2 undi...lau kita tak mampu nak memberi bantuan dari segi tenaga ke..at least kite dapat membantu dari segi ni...kita semestinya tahu..ISRAEL tiada negara...kenapa mesti letak tu dalam GOOGLE MAP???x patot...so jom kite jalankan tanggungjawab kite sesama ISLAM..bantu membantu amalan mulai...

3 kejicacimaki:

NasZ said... Reply To This Comment

jom ramai2 vote.

MOHD NASER.com

Amy Syaquena said... Reply To This Comment

Good info , thanks.jom kita vote ramai2..

jemput ke belog amy http://www.sinarraudah.com/2011/08/biskut-raya-tart-nenas-panas-ifa-raziah.html

fahmie firas said... Reply To This Comment

Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/