Wednesday, August 3, 2011

Segmen | Singgah Sahur Pucukandubi

arini join segmen lepas dapat jemputan dari tuan belog tersebut..^_^
KELIK SINI untuk berlari-lari anak

ame,segmen ni macam yang kat tibi3 tu keh??yang datang terjah umah orang and bawak makanan untuk sahur??bestnye...kenyang la teaqah nanti...^_^

7 kejicacimaki:

EYFAalias said... Reply To This Comment

wah. macam tu ke? nak join la. mana tau untung2 dpt makan sahur free. ahahaa

H.J said... Reply To This Comment

kalo dapat..share la yer..hak3

Fadzmie Mohamad said... Reply To This Comment

Kalau betul macam dalam rancangan kat tv tu, memang mantap ah. Tak payah nak prepare sahur. Haha.

ame elms ! said... Reply To This Comment

hey there . salam kenalan ya . haha . macam mana nye ame nak hantar makanan through blog nie ? HAHA .

thanks join Singgah Sahur ame . HAHA ! :D

happy Ramadhan .

aneff.marhfiz said... Reply To This Comment

Salam Singgah dari Segmen Singgah Sahur Ame Elms :)

selamat menunaikan ibadah puasa dengan keimanan dan keinsafan , Insyallah :)

oh ya ! jangan lupa singgah blog AM dan sertai contest Baju Melayu + Baju Kurung ya !

have nice day ahead !

Nur Intan Syafinaz said... Reply To This Comment

Salam singgah sahur di sini..wlupun bukan time sahur..May you have a blast fasting month!

ame elms ! said... Reply To This Comment

hey there . ame sudah pun review blog kamu . maaf diatas kelewatan nya ya . :)

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/singgah-sahur-review-5.html

have a nice day ahead .