Tuesday, November 22, 2011

JIWA KACAU 1ST ANNIVERSARY GIVEAWAY

JIWA KACAU kelik disitu ye lau nak ke tapak semaian....
assalamualaikum sume dan salam sejahteraa...pheewwww...lega gilaaaa ar arini sebab test tadi dapat buat..hahaha..suke suki aku ja p tengok note kan..lect pun wat tak tahu je.nasib baek la wa x JIWA KACAU tadi..lau dak.kompem menggelabah aje nak jawab....

xmau bebel..tuan belog tu sendiri yang jemput aku tuk join even da terlewat..^_^..maaf erk JIWA KACAU sebab tak perasan kat kotak menjerit tu..^_^...

btw...aku nak gtaw pa hadiahnya..menawan sanubari jugak laaa...^_^  pssstttt...da 100++ yg join ni...:p

  1. Satu domain percuma dan hosting 1GB Storage dan 10GB Bandwidth selama setahun…
  2. Satu domain percuma selama setahun…
  3. Hosting 1GB Stroge dan 10GB Bandwidth percuma selama setahun…
nak tag 5org yang chantek manis sume..^_^
YUI
CHIQA

1 kejicacimaki: