Tuesday, November 22, 2011

K.E.L.A.K.A.R + A.N.N.O.Y.I.N.G

assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera...apa habaq yang duk singgah blog usang ni??? hope baik la noo....waaa..ade beruk depan bilik...nak pergi bersiramkan air bunga pun tak leh ni..(pe kaetan ngan post yg ko buat ni tqah oit!!!!)
+

mula2 ko gelak..lepas tu ko annoying pulak dah tiqah oit...pe masalah ko arini???tension jwb exam ke??? tadi ada la beberapa post berkaitan ngan agama aku duk baca dalam facebook..page apa?? biarlah rahsiaaaaaa... aku serious tak kesah nak baca sume benda tu tapi kadang2 mende2 yang korang post tu boleh menimbulkan pertikaian..dah la berkaitan ngan agama...aku pelik btol ngan orang macam ni...baru dapat ilmu sikit...pastu duk pertikai macam dia dah khatam 1 kitab..da lebih2 dari alim ulamak....demn!!!! 

tolong la wahai umat ISLAM sekalian..lau la korang nak post sesuatu yang ade relate dengan agama..korang KAJI la dulu..jangan la membab* celik je duk post macam2 dalam fb...dah post tu yakin jek..bila orang tanye..diam lak kau...puiiiiii!!!!

kalau bukan kita yang mempertahankan agama kita...sapa lagi??? jangan la kite sendiri yang menghancurkan agama kita..tolong laaaaa

6 kejicacimaki:

sha my heart said... Reply To This Comment

senyum je. hihi~

Niena Pengembara Ilahi said... Reply To This Comment

klao nk post sesuatu psl agama nie kna kaji bebetul dlu.klo org yg langsung tatau pastu dia ikut cara kta buat tu, otomatik kita dapt dosa, klo dia ajar org lain dan seterusnya..kta akn dpt dosa yg berterusan...

TeAqArH said... Reply To This Comment

@sha my heart POST TU DA MKN DIRI SENDIRI...SENYAP DAK TU KENE NSIHAT

@Niena Pengembara Ilahi dia pikir nak nasihat..tp care dia slh..last2 post mkn tuan..dia lak diam x timbul2..lau sy jd dia..sy delete je post tu...biaq x timbul ape2 mslh lg..lg2 bg yg jahil psal agama..

sara pedrosa said... Reply To This Comment

absolutely! kaji dulu. bab agama xbleh wat main..

Abg Stalker said... Reply To This Comment

sbb tu abg x ske post apa2 psl agama.sbb ilmu x ckup lg di dada. :)

uwmaisarah said... Reply To This Comment

hehehe, sebab tu ada sabda
Baginda yang cakap, 'tuntutlah ilmu dari buaian hingga ke liang lahad' :D
ilmu perlu ada,
kalo tak kite jugak yang binasa ^^