Tuesday, November 1, 2011

MEREKA tidak akan BERHENTI!!!!

kelik untuk tumbesaran dan kesihatan mata anda...

musuh-musuh Islam takkan pernah berhenti untuk menghapuskan ISLAM..mereka takkan senang duduk dan takkan bergembira sekiranya melihat kita semua umat ISLAM bersatu....



Lihat bagaimana mereka menghina kita...

cara:
1) buka Google Translate
2) pilih untuk terjemahan 'English' to 'Malay'
3) masukan perkataan 'myQuran' lihat terjemahannya apa?
4) cuba pilih perkataan lain.. contoh.. mySelipar / myBaju / myCar atau sebagainya...
ia tak dapat diterjemahkan dari 'English' to 'Malay'

adakah ia suatu kebetulan atau kesilapan?

"kt translation tu ada tanda rate the translation..cukup 1000 org report offensive nnt dia buang"

TOLONG RATE OFFENSIVE PERKATAAN INI!

cara:
1) pergi ke tanda
di hujung terjemahan, klik
2) menu akan terpapar. klik OFFENSIVE

semoga usaha yg tak seberapa ini membantu menyelamatkan Islam dari terus dihina. amiin...
tolong sebarkan. sekian,tq
copy dari facebook...same2 kite sebarkan...

5 kejicacimaki:

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

mcm2 caranya..

p/s: tq dear..

Lea Isnawi said... Reply To This Comment

astaga...

mengucap panjang tgk ni

huhu

Acik said... Reply To This Comment

argghhhhh! :(

iPai said... Reply To This Comment

dasat ye ...

P/S: maaf teaqarh sebb saya pon dah lama tak datang blog teaqarh .. saya dah bertolak ke arab saudi dan kerja di sana .. dah genap sebulan dah ..

TeAqArH said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI bykkan care dia..:)

@Lea Isnawi musuh islam xkn pernah berhenti

@Acik ngapain??

@iPai oh..keje kat sane..bape lame?? bestnye..kat sana mst heaven lau tgk jubah...:)