Thursday, April 28, 2011

bengang(sungguh2 ni)

arini mmg aku bengang sungguh...tahap xleh thn da...
sume pasai assignment....
org da bg keje..wat la elok2...ni cover page ntah ape...
edit pun cm haram je....
pehtu x buat content..mmg saje2 la nk dpt sikit asgnmnt grup tu an...
sabor jelah aku ngn ko an.....
lagi satu...hidup mahasiswa skrg sgt2 mudah kan...
ko g belajar,dpt ptptn..abis duit, mak bapak ko tanggung..x heran la kan..
sbb aku mcm tu jugak..tp agak2 la weyh....
ko dtg siini nk belajar..bukan nak maen2..
bercinta bagai...
dtg tang assignment...ko lah pemalas kan..da la da sem4..wat la care ko da senior..ni cm sem1...
ni pun kelas ko malas nk dttg..lau kelas kol8,alasan ko bgun lmbt..tp mslhnye ni kelas kol12.30 kot..
mmg ko ni xtau hargai peluang an...
dah tu,dah la x knl sgt aku..ko tiibe2 je kan...
dgn muke x malu mnx asgnmnt aku nk tiru..
HELO!!! aku xkn mudah2 bg la..
aku perah otak nk jawab soklan tu..
ko nk maen tiru2....
dah la kol tu x knl kan diri...
ko igt ko ULAMA' x pun ARTIS???
sume kenal ko....ko silap la bai....mmg x la aku nk save num ko tu...
[mood: sgt2 bengang]

p/s: BELAJAR TINGGI-TINGGI, TAPI BOSOH BERTINGKAT-TINGKAT

Monday, April 18, 2011

KEPUASAN!!!!!!!!!!!

aaku mulakan entry kali ni dgn gmbr....
aku bukan la nk show sgt gmbr aku tu....
aku nk show yg kat banner tu...
ujian yg watkan sebulan ni..aku tersgt2lah bz....
ujian ni sgt2 la penting dlm hidup aku....
gmbr ni diambil berpuluh mnit seblom aku duduki ujian teori..
lek lu..x abis lg...
esok pg pulak,ade ujian praktikal..
yg praktikal la yg sgt mendebarkan.....
tp sedihnye...x amek pun pic utk ujian praktikal..
kerana aku sndri terlalu gementar..
peserta yg mengambil ujian ni seramai 104org...
ramai la tu...
seluruh kedah n perlis....
skrg..ujian da lepas....
aku bersyukur sbb da lepas..ilang beban aku selama ni...
walaupun aku sedikit keciwa..
tp aku amat berbangga dhn diri aku dan kawan2 aku sume...
x sabar nk konvo bln11 nnt...
^____^

sampai sini dulu...esok mlm ade test...
waaaaaa

Tuesday, April 5, 2011

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

ni 1st time aku join contest...
hope menang la an..hehehe...
saje2 je join ni...
sbb sgt2 busan ba skrg...nk update,xde idea langsung..



SYARAT-SYARAT 
1) Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sbb mudah nak bg hadiah 
2) Follow blog nih<tuan yg buat kontest ni> sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti 
3) Buat 1 entry anda join contest ni dengan tajuk "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin" 
4) 
Letak banner picture kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni 
5) 
Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya 1 gambar SAHAJA 6) Tag 4 org rakan anda yg aktif, pastikan mereka tahu merea diTag

7) Tarikh tutup 11.59PM pada 23 April 2011
8) Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin


JENG JENG JENG!!!!!!
ni pic yg aku pilih mau letak..huahuahauha...
siyes malas nk edit..huhuhu

HADIAH :
Hadiah berupa wang tunai untuk 3 pemenang terbaik
Brp??Mana leh ckp..Misteri la =)
(sbb ramai yang ckp hadiah wang tunai paling bernilai..boleh beli mcm2)

aku nak tag 4org ni...siapakah???