Friday, October 7, 2011

sediakah anda???

salam sayang jejaka macho dan wanita yang cantik2....

hendaklah sekalian kamu membuat persedian bg musuh2 kamu apa yang sekuasa-kuasa bagi kamu dari kekuatan....(surah Al-Anfaal, Ayat 60)

haaaa..mende ni lah yang buat tqah sangat2 sibuk dizweek and next week....hope kami mencapai target...banyak lagi yang nak kene settlekan..wish my team best og luck ye..^_______^ 

sayang sume yang masih sudi menjenguk belog yang dah banyak sawang ni..^_^

Wednesday, October 5, 2011

wordless wednesday#11

assalamualaikum...salam sejahtera...
maap..maap..maap..da lame sgt tak menghapdatekan belog ni sampaikan da bersawang sana sini..berjoging kat belog kawan2 pun tak buat...hurm...sekarang tengah sangat sibuk dengan pengambilan ahli baru untuk persatuan...arini ari rabu kan..so saje nk share satu pic yang dapat dari sorg member dlm fb ni...


LU PIKIR LA SENDIRI!!!!!!