Monday, September 10, 2012

cuci sawang

assalamualaikum w.b.t... weyhhhh....menda da jadi kat blog aku ni?? bukan setakat berhabuk,labah2 pun da pandai da buat sawang kat sini.. ni lah jadinya bila penyakit 'M' menular dalam urat saraf ni hah.. ada masa pun aku akan cakap takde masa.. so,aku mengaku jelah yang aku MALAS nak update blog ni.. yang sebenarnye, bukan la aku takde idea nak buat entry,ada je tapi....idea tu mesti datang bila aku tengok situasi sekeliling...time tu jugak laptop memang takde depan mata..duk tangguh tangguh,sudahnye..takde ape2 update...

0 kejicacimaki: