Tuesday, January 3, 2012

sudah la sudaaaaahhhhh

assalamu'alaikum w.b.t. selamat petang dan selamat hari selasa..... korang semua sihat dak??? diharap sihat sentiasa... sape yang tengah final exam tu,sila angkat ibu jari kaki!!!!! wish u all best of luck..termasuk la diri sendiri...^_^

waaahhhhhh..sekarang ni aku tengok kat fb kecoh pasal si genius kite NUR AMALINA CHE BAKRI....heh korang sume...tak payah nak sibuk2 hal dia..tak payah nk mengata dia macam2 laaa..nasihat tu aku leh terima lagi tapi sampai da hina2.ape kess???? korang sume tu sape?? dia ade buat salah ke ngan korang?? takde kaaannnn...so mak nak pesan..tak payah sibuk mengata..tak payah sibuk nak post gambar dia dalam blog/fb and so on laaaa..wat menambah dosa diaaa..wat menambah dosa korang tau...

korang tak layak tau nak hina dia macam2..korang hina dia,korang dosa tau..korang kene mintak maaf ngan dia tau...KITA,BUAT SALAH DENGAN ALLAH S.W.T,KITE BOLEH MINTAK AMPUN,DIA AKAN MAAFKAN..TAPI UOLSSSS....BUAT SALAH NGAN MANUSIA NI..KENE MINTAK MAAF DENGAN ORANG YANG KITE BUAT SALAH TU..agak2, kak amalina kite tu kenal ke uols2 sume yang mengata dia?? nak mati nanti susah tau...insap2 laaaa...

yang duk tayang gambor dia tu..buang2 laaaa..xde pekdahnyeee korang tayang gambar tu walaupun kat fb kak amalina ni ade...yang tengok dosa,yang mengata dosa, yang tayang pun dosa,tuan punya gambar pun dapat dosa....x kesian ke uols??? mak kesian nok... kite tak mampu tegur dia berdepan..tegur dengan hati....masing2 kite doakan dia kembali ke pangkal jalan...kurang2 da lepas tanggungjwab kite kan walaupun kite tau itu tegur yang selemah2 iman..sekurang2nya kita berusaha dari kite duk mencaci dia...


sama2 la kite yer...doakan tqah samaaa...5ribulan ni 1st paper utk final ni...wish me luck..^_^