Saturday, February 18, 2012

inilah yang dicari-cari

assalamualaikum w.b.t untuk semua yang tersayang yang sudi lagi jejak sini walaupun dah berabad tak update belog ni..ok..ni tipu..baru sebulan lebih... macam biasa laa..alasan tak update...malas + sibuk dengan latihan... ^_^

by the way...semua orang tahu kan... semua mahasiswa ade terima viucher untuk pembelian buku yg bernilai RM200.. damn..aku tak terkecuali la dapat manfaat tu...dalam kepala ni da plan da nak beli ape kan..opcoz la taknak beli buku untuk belajar tapi bukan bermakna nak beli buku untuk enjoy2... and..

al hamdu lillah.... saya da jumpe buku yang dicari2...sangat tragis untuk mendapatkan buku ni.. menggagau cari kat semua kedai kat kuantan yang terima voucher buku.. tapi satu kedai pun takde... rase nak menitiskan airmata darah je... tapi aritu masa ade urusan di negeri sembilan... saje la mencuci mata..memaksa MR.A menemankan saya ke kedai buku untuk mensurvey kan diri untuk mencari buku tu... at last...saya jumpe jugak..tapi sedih lagi..saya tak beli sebab saya taknak bawak beg berat2 sepanjang latihan untuk pertandingan nanti...

abis je pertandingan... saya pegi semula ke MPH,jusco seremban untuk membeli dan menjadikan buku itu hak milik mutlak ATIQAH NADZARI.. and saya berjaya membeli buku itu dengan menggunakan voucher walaupun kene ngepau MR.A untuk tambah lagi duit sebab lebih pulak voucher tu... hahahahaha....

 inilah buku yang dicari2 sampai nak menangis sebab tak jumpe kat kuantan..sedih btol...

p/s- next mission..pencari buku IMAM-IMAM YANG BENAR... kali ni pencarian hanya disekitar kedah.. ^_^